Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalacot terráriumba?

Tengerimalacot terráriumba?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 18:12
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
igen, az nem ér semmit h úgy néz ki elvan az akváriumban... a ketrecen átmegy a levegő, és nem szorul benn mint akváriumban... és tényleg igaz én is úgy tom h szeretik hallani, mi zajlik körölöttük.. és nyáron főleg nem előnyös szegényeknek az akvárium..
2010. ápr. 28. 20:07
 22/28 anonim ***** válasza:
nálunk miután már megszokott minket a csaj, tejesládában volt :) pont jo méret és elérhető magasság hogy kikandikáljon :)
2010. jún. 22. 20:16
 23/28 anonim ***** válasza:

Én malacom terráriumban volt tartva, és tökéletesen eléldegélt 7 évig, semmi baja sem volt.

Igaz, nem szellőzik annyit mint egy ketrec, de sokat volt kirakva rohangálni, és alaposan, hetente minimum egyszer kitakarítottam.

Ketreccel szerintem az a baj, hogy ha ne foglalkozol eleget a malaccal vagy alapból idegbajosabb természetű, sehogyse tudod leszoktatni a rácsnak a rágásáról.

Legalábbis egyik ismerősöm malaca még akkor is rágta éjjel ha erőspaprikával volt bekenve..:D

Szóval én terráriumra szavazok, és ha üvegessel csináltatod olcsóbb, utána otthon összeragasztod sziloplaszttal.

2010. aug. 11. 15:35
 24/28 anonim válasza:

A terrárium is tökéletesen megfelel a Tengerimalac igényeinek, mert

+az akvárium tetejére nem teszel tetőt és máris szellőzik

+az akváriumon ha nincs tető nem ugrik ki

2010. nov. 3. 17:53
 25/28 anonim ***** válasza:

Miért, a ketrecből kiugrik?...:D jézus.

az én malacaim ketrece mindig nyitva van, de nem ugranak ki sosem, mert nem is tudnak nagyon. ha meg le van csukva, pláne.

bár szerintem a kérdezőnek már nem aktuális, mert egy éves a kérdés.

2010. nov. 4. 14:16
 26/28 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem egészséges, mert nem tud úgy szellőzni a helye és az élősködők is hamarabb megtelepednek a szőrében, kedvez a nedves környezet. Igaz, hogy a rácsos ketrecből ki tudja ficánkolni a forgácsot, de az elhanyagolható mennyiség, kézzel simán vissza lehet dobálni azt a pár darabot. Mellesleg ismerősöm terráriumban tartotta a tengerijét és amikor kivettük, szó szerint büdös volt. Na ez egy ketreces malacnál sohasem fordulhat elő. Ráadásul hogy takarítod ki? Kilapátolod és kész? Mert egy tengerinek azért nem kicsi terrárium kell.

A rácsok ketrecnél meg csak lecsatolod a műanyag alját és kilapátolod a forgácsot, utána ki tudod mosni a tálcát. Én minden takarításnál ki is fertőtlenítem a tálcát, így a vizeletszag sem marad.

2010. nov. 9. 11:18
 27/28 anonim válasza:
Nyugodtan rakd terráriumba. Nekem is abban vannak. Semmi bajuk. De azért néha vedd ki, simizd meg, hogy "szívjon" kinti levegőt is.
2011. febr. 26. 13:59
 28/28 anonim válasza:
A ketrec jobb. :)
2011. máj. 5. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!