Tengerimalacot terráriumba?

Hogy lenne ez jó?!
Mit szólnál ha bezárnánk a wc-be?
Kb ez is olyan!!!!

Mi az hogy nem látnak át? Ahogyan te is átlátsz, ők is!
És szerintem inkább legyen egy bazi nagy terrárium mint ez a pici sz*r. Ebben hol tud futkározni? Sehol! El sem fér benne a ház, a széna, etető, itató! Semmi hely sem marad!
Az én malacaim szoktak popcorn-ozni örömükben, ilyenkor össze vissza ugrándoznak. Na ebben nem fog azt garantálom!
Amúgy nem tudom hány malacod van/lesz, de ezek társas lények, úgyhogy minimum kettő kell! Lehet hogy most majd mindenki írja hogy ez nem igaz, de igaz! Te nem tudod helyettesíteni a tengerimalacot! Ott fog gubbasztani a sarokban. Ebben egy sem, nem hogy két malac elfér.
www.gemon.ro Itt olvasgass. Fórumon is és meglátod hogy igazam van!

Mekkora dolgokat lehet itt olvasni... Rekeszbe tartani... Hát nem mondom, hogy teljesen elcsépelt ötlet, de szerintem nem túl jó. Ha a malac ágaskodik az oldalán, beszorulhat a kicsi lába a résekbe, hisz az nem olyan mint a ketrec, mert a ketrecben lekerekítettek az élek, a rekesznél (vagy szétnyitható láda) élesek lehetnek a rések szélei.
Mostani malackáim egy 40*70-es akváriumban vannak, ami csak 35 maga, hogy jobban is szellőzzön. Nem jön ki a forgács és szellőzik is. Aki azt mondja, hogy nem lát át rajta a malac, annak sajnos amúgy is vak a malaca vagy nem tudom, de hogy tuti, hogy nekem átlátnak és ne mondja senki, hogy nem tudom eldönteni! 4 mm-es üvegből csináltattam amúgy, mert így könnyebb és olcsóbb is. Vaterán intéztem 5.500 HUF volt szóval egész olcsó.
Nagyon jól érzik magukat benne.
Amúgy a ketrec is jó sőt azt szokták ajánlani, csak az szemetel nagyon. Megfelelően méretezett akváriumnál nem jelent gondot a szellőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!