Tengerimalacot terráriumba?
semmiféleképpense.... egyáltalán nem fog szellőzni szegényke, a malacikák meg nagyon érzékenyek a szagokra. inkább ketrecbe tedd.... am van 1 nagyon jó oldal, én is innen informálódtam: [link]
sok szerencsét a malackához, remélem, te is sok örömet lelsz majd benne :) hogy hívják?
miért ne illatosított legyen?
a hörijeimnek mindig olyat veszek
Nekünk is voltak malackáink pár éve (sajnos kimúltak), de mi sem akváriumban tartottuk őket...
Én alapból nem szerettem volna üvegtartályt, mert a gyerekszobában féltem volna, hogy nekiesik valamelyik gyerek és az balesetveszélyes lett volna!
Amellett tényleg igaz : nem szellőzik!
Mi azt csináltuk (és ez nagyon bevált!), hogy vettünk összecsukható műanyag rekeszt, ezt olyan 4-500 Ft/db...
Ezt remekül be lehet rendezni, újságpapírt tettem az aljára,, erre faforgácsot szórtunk és tisztításnál csak az újságpapírt kell összenyalábolni, gyorsan lehet cserélni az almot...
Vettünk a malackáknak kis malac-házikókat, ahova behúzódhatnak, vízadagolót és kis tányérkát a magoknak...
Ez a rekesz elég magas falú, nem tudtak kiugrani belőle, az oldalfala jól szellőzik, könnyen lemosható/fertőtleníthető, sőt nyaraláskor is vittük magunkkal a malackát és összecsukva a dobozát is! :D
Szerintem ez praktikusabb és olcsóbb is, mint a méregdrága ketrec!
És kisebb is. Miért lenne praktikusabb? Azért mert tudjátok cipelni? Egy olyan rekeszben nagyon élvezheti az életet. Két malacnak minimum 90*60 cm-es ketrec kell.
Bírom hogy mindenki írja hogy nem tud venni ketrecet. Akkor minek tengerimalac? Az akvárium nem megfelelő, a viselkedése is más lesz, mert annyira nem fogja hallani a hangokat mint a ketrecben. Csak akkor kéne venni malacot, ha tudunk venni ketrecet, ami legalább 10.000 Ft!
De most láttam a Fressnapf-ban egy jó nagy ketrecet 9.000 Ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!