Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Csak játszanak a tengerimalacaim?

Csak játszanak a tengerimalacaim?

Figyelt kérdés
2 lány tengerimalacom van, és észre vettem már pár napja hogy az egyik mindig ráakar ugrani neki a hátsójára, mint ha meg akarná ........ Ez csak játék?? Vagy mi ez? A msik mindég a hátsójával ellöki őt meg ilyenek tökk viccesek, meg szokták egymást kergetni meg egymás hátsóját szagolgatják stb. Ez normális?:)
2013. júl. 9. 17:50
 1/10 anonim válasza:

Szia! Nekem régebben volt két hörim, ők fiúk voltak, tévedésből volt mindkettő fiú, viszont nekem akkoriban azt mondták, h nem túl jó két fiút összerakni.

Hogy ez lány hörikre mennyire vonatkozik nem tudom, de nekem sima állatkereskedésbe is megtudták ezt mondani, így szerintem, ha ott megkérdezed az a legbiztosabb. Főleg, h ha esetleg itt nem kapnál érdemleges választ.

2013. júl. 9. 18:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Az én ivartalanított szuka kutyám is meghágja a fiút...

Csak dominálja, azaz ő az "alfanőstény".

2013. júl. 9. 18:09
 3/10 anonim ***** válasza:
szagolgatás és a szaladgálás teljesen normális az egymásra ugrálással ha nem bántják egymást akkor csak játék
2013. júl. 9. 18:09
 4/10 A kérdező kommentje:
-tengerimalacom van, nem hörcsögöm, de azért köszixd:)
2013. júl. 9. 18:10
 5/10 A kérdező kommentje:
(az előző válasz az elsőnek szólt. 2. köszönöm:) 3. neked is köszi akkor szerintem semmi gond nincs:D
2013. júl. 9. 18:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyugi nekem 3 nőstény malacom van.Az anyja a saját lányát rendszeresen meghágja, ledominálja.Ez csak dominancia nem szexuális inger.:)
2013. júl. 10. 14:15
 7/10 anonim válasza:
Ok...jogos...félre fogalmaztam, de alaposan, azt akartam írni, h ez lány tengerimalacokra mennyire vonatkozhat azt nem tudom. De szerintem akkor is jobb, h ha egy állat kereskedést megkérdezel, ott elég sok állatot össze zárnak, így biztos, h fixre megmondják neked, h csak játszás-e, vagy se a malacaid részéről. / Első voltam! /
2013. júl. 11. 09:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm, és semmi gond:)) Egyébként az a baj, hogy én észrevettem ami itt is van nálunk állat kereskedés hogy SEMMIT nem tudnak az állatokról, de komolyan mondom... Képzeld el, bementem és mondom a kis szöszi csajnak hogy a tengerimalacnak a körmét hogy vágjam le meg stb, erre mondja h nem kell levágni meg ilyenek... Gőzük nincs arról hogy milyen egy tengerimalac úgy lesz**ák őket ahogy vannak. Szénát se kapnak gyümölcsöt se csak nyúltápot meg vizet, és ennyi. ÉS ez az hogy nem csak ebben az egyben máshol is voltam és ott is ugyan ez, alig tudnak róluk valamit, ezért forulok inkább ehhez az oldalhoz, ert itt legalább hasznos, jó, és pontos válaszokat kapok, nem mint az állatkereskedésben-.- De azért köszi a tanácsot, mert biztos vannak olyan állatkereskedések ahol tényleg mindent tudnak róluk, de sajnos itt nálunk nincs ilyen... (Mellesleg arról is gőze nem volt a csajnak hogy nem szabad egyedül tartani őket)
2013. júl. 11. 13:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg ahogy előző válaszomba is írtam, tök brutálisan tartják őket, nem kapnak szénát meg semmit, meg nem kapnak speciális tengerimalac tápot (gondolom mert a nyúltáp olcsóbb) és gyümit se kapnak meg semmi. a Körmeik sincsenek levágva, meg igazából semmi.. Nem foglalkoznak velük le fossák őket...
2013. júl. 11. 13:56
 10/10 anonim válasza:

Értem, hát akkor nekem lehet szerencsém volt anno azzal az állatkereskedéssel, de igaz régen volt már, bő 15 éve, azóta sokat változott minden!

Azt tudom, h a két fiú hörimre amit mondtak nekik tényleg nem volt jó összezárva, és végül külön is raktam őket.

Igazándiból annyi gondolatmenetem volt ezzel kapcsolatosan, h ha a höriknek nem tett jót, akkor lehet a malacoknak se, dehát az állatokat se lehet egy kalap alá venni! :)

2013. júl. 11. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!