Mivel tudnám kibővíteni, kiegészíteni a tengerimalacaim ketrecét?
Arra gondoltam, hogy valamit csinálnék/vennék a kiskedvenceim ketrecébe hogy ne legyen annyira alap/monoton!(függőágyra vagy ilyesmikregondoltam, csak nem tudom hogy mikkel szeretnek játszani) 2 db fiatal tengerimalac, egy ilyen ketrecük van: [link]
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat, tippeket
spórolós tipp:
lehet hogy hülyén fog hangzani, de az én tengerimalacom imádta a wc papír gurigát :D
Ha nem haragszol, bemásolom egy régebbi, hasonló kérdésre adott válaszomat.
Függőágy, faágak (rágásra, de előtte nézz utána a fafajtáknak, mert vannak mérgezőek is), nagyobb méretű fél cserépdarab, mindenféle búvóhely természetes kinézettel, puha anyagok, több szintes faházikók, szénatartó ill. gyümölcstartó gömb a ketrec tetejére felakasztva. A lényeg, hogy sok lehetősége legyen a mászkálásra, szaglászásra, fogkoptatásra.
Vehetsz nekik ilyen fából készült labdát is amibe csengő van.
Én az aranyhörimnek most vettem egy ilyet.
Meg a másik hörimnek is van ilyen fából készült henger amibe két kis labda is van ezt tudja gurítani és a fával meg a fogait koptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!