Játék? A nyuszi játszanak valamiel? A ti nyuszitok mivel játszik? (ha játszik)
Az enyim semmivrl. Max motivalni lehet olyannal, hogy kajat teszek valamibe, lezarom es akkor azt addig cibalja, mig meg nem szerzi a kajat. Aztan masodszor mar az is uncsi neki.
Az elozo nymom a kergetozos jatekot szerette...azaz, ha en kergettem. Lehetett latni a szemen, amikor provokalt. :)
A mostani kalandozni szeret. Mar gondoltam arra is, hogy elrejtek neki juti falut erre arra a lakasban, hogy nagyobb elmeny legyen a kalandozas. Egy idoben agilityztem vele. Azt szerette, csak nekem nem volt hozza turelmem igy abba maradt. De abban is a kajat szerette igazan...viszont mar nem tudtam mivel jutalmazni, attol feltem, hogy elhizik, barmit is adok neki.
Első vagyok... a másik amit imád, az a függöny tépés... :) de azt is azért, mert totál beletud gabalyodni és azt élvezi, hogy valahogy kijöjjön onnan. Tiszta lökött! :)
3-as, ha te nyuszid harap annak több oka is lehet. De az tény, hogy nem szeretik, ha úgy nyúlsz behozzá, hogy a birodalmában van. Ahhoz, hogy ezt megtehesd ki kell érdemelned a bizalmát, viszont ez sok idő. Nem tudom mennyit van a nyuszid szabadon (ketin kívül) és mennyi időt adtál neki arra, hogy megszokjon téged és az új környezetét, ha még pici, gyanítom mostanában került hozzád. Nem szabad elkapkodnod a közeledést, csak szépen nyugodtan hagyd, hogy a maga tempójában bontakozzon ki. Ne te nyúlj be a ketibe, hanem engedd neki, hogy ő jöjjön ki, amikor neki jó, ne te rohand le, hanem hagyd, hogy ő menjen oda hozzád, és ekkor sem vedd fel, csak simizd... a bizalmat ki kell érdemelni. Próbáld meg beleképzelni magad az ő helyébe, neki minden rémisztő és ijesztő és idegen. Szóval hagyd, hogy hozzád szokjon és akkor nem fog harapni (védekezni) sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!