úristen mi van a hörcsögeimmel?
van 2 nagy hörcsögöm és tegnap ez egyik olyan volt mint ami meg volt halva,hiába forgattam,piszkáltam...semmi...mivel nagyon sajnáltam nem voltam képes kiszedni az akváriumbol...
ma már a másik nagyhörcsög is ugy feküdt mozdulatlan és akárhogy piszkáltam...semmi életjel...
átvittem a konyhábol a szobába öket és rátettem akváriumostol a konvektorra,és piszkáltam az egyiket,aki régen mozdulatlan volt már és feléledt,bár nehezen mozog és nagyon sovány...a másik lélegzik de nem mozog
mitörtént?
Szia!
Ez az úgynevezett "halott hörcsög feléled". Ami a hörcsögeiddel történt az az egyszerű hibernáció. A testhőmérsékletük rendkívül lecsökkent, hogy a hidegben ne veszítsenek túl sok energiát. Ez után semmi bajuk nem lehet, elvileg, de mindenesetre tartsd inkább egy meleg szobában. Nekik is jobb lesz, és Te sem kapsz szívrohamot "halott" hörcsögeidet látva.
Remélem segítettem.
Üdv.: Nitta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!