úristen mi van a hörcsögeimmel?
van 2 nagy hörcsögöm és tegnap ez egyik olyan volt mint ami meg volt halva,hiába forgattam,piszkáltam...semmi...mivel nagyon sajnáltam nem voltam képes kiszedni az akváriumbol...
ma már a másik nagyhörcsög is ugy feküdt mozdulatlan és akárhogy piszkáltam...semmi életjel...
átvittem a konyhábol a szobába öket és rátettem akváriumostol a konvektorra,és piszkáltam az egyiket,aki régen mozdulatlan volt már és feléledt,bár nehezen mozog és nagyon sovány...a másik lélegzik de nem mozog
mitörtént?
minden nap kapnak kaját!
15fok volt kinn
az egyik fiu a másik lány
nincs macska,se mérgezés,mindneki szereti öket
Ahol vannak nincs túl hideg? A hörcsögök 20-25 fok között érzik jól magukat, 15 fok alatt annyira lelassul a vérkeringésük, hogy olyan, mintha meghaltak volna. Téliálom szerű kómába esnek.
Ha ezt megnézted, nézd meg, van e tényleg elég vizük, kajájuk, száraz-friss egyaránt.
Ha mind a kettő megfelelő a hörcsögnek, akkor menj velük állatorvoshoz, lehet elkaptak valami betegséget, esetleg rossz ételt ettek meg, mert ugye raktároznak, lehet valami romlandót ettek meg. (pl sajt, de más is lehet)
Légyszi írj, hogy az első két "feltétellel" mi a helyzet!!!
15 fok volt kint. Fáztak, téli álom, ami nem kifejezetten egészséges náluk. Vidd be őket a melegre, nem értem, hogy miért tartod kint őket.
Pici a testük, ami neked elviselhető, nekik már halál közeli állapot. A melegen jobban lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!