Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » úristen mi van a hörcsögeimmel?

úristen mi van a hörcsögeimmel?

Figyelt kérdés

van 2 nagy hörcsögöm és tegnap ez egyik olyan volt mint ami meg volt halva,hiába forgattam,piszkáltam...semmi...mivel nagyon sajnáltam nem voltam képes kiszedni az akváriumbol...

ma már a másik nagyhörcsög is ugy feküdt mozdulatlan és akárhogy piszkáltam...semmi életjel...

átvittem a konyhábol a szobába öket és rátettem akváriumostol a konvektorra,és piszkáltam az egyiket,aki régen mozdulatlan volt már és feléledt,bár nehezen mozog és nagyon sovány...a másik lélegzik de nem mozog

mitörtént?

2009. okt. 17. 00:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
kimentem megmértem hány fok van kinn ahol voltak és 19 fok volt pont!
2009. okt. 17. 01:00
 12/21 A kérdező kommentje:

amugy mindig van elöttük gyümölcs és hörcsögeleség.

naponta adok nekik frisset

2009. okt. 17. 01:01
 13/21 A kérdező kommentje:
és köszönöm a gyors válaszokat!!
2009. okt. 17. 01:02
 14/21 anonim ***** válasza:
De bevitted őket fűtött helyre? Hol vannak egyáltalán a hörcsögök?
2009. okt. 17. 01:16
 15/21 anonim ***** válasza:

A konvektoron meg fognak sülni.

Amúgy nekünk is ezt csinálta a hörcsög. Sokszor azt hittem megdöglött de hozzányúltam elkezdett lélegezni és feléledt. aztán meg kaparta az almot. Fogalmam sincs mi volt vele. Csinálta ezt egy párszor és aztán egyszercsak nem volt ott a hörcsög. Mondom hovalett aztmondja kidobták mert megdöglött. De mondom biztos hogy nem csak úgy volt mint szokott? Aztmondja biztos. Pedig lefogadnám hogy akkor is csak aludt. De végülis már három éves volt.

2009. okt. 17. 02:04
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen zöldségeket adsz nekik, de én a tengerimalacommal jártam úgy, hogy nem tudtam róla : nem szabad zöldségesnél vásárolt salátákat, paprikát, paradicsomot adni neki, mert ezeket fóliasátorban termesztik, agyonpermetezve, ebben olyan sok a méreganyag, hogy a kisállat kimúlik tőle!!!

(Belegondoltam, hogy ezt adjuk a gyerekeinknek is, akik ugyan nem halnak meg a mérgektől, "csak" majd évek múlva lesznek rákbetegek tőle?!)

Szóval, vigyázz a zöldségekkel is!

Amúgy egy infralámpával melegítést adhatnál éjszakánként a hörcsögeidnek, ha nem akarod bevinni a szobába őket.

2009. okt. 17. 03:39
 17/21 anonim ***** válasza:
mert nem szabad vizet adni?:O én mindig azt adok nekik:S
2009. okt. 17. 06:20
 18/21 A kérdező kommentje:
nem a konvektoron hagytam öket csak pár percet még felébresztettem az egyik hörcsögöt.a másik még most is alszik,ö már 3éves
2009. okt. 17. 08:23
 19/21 A kérdező kommentje:
és benn vannak most 25fokon
2009. okt. 17. 08:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Hagyd őket ott. Lehet, hogy csak lassabban reagál a szervezete, mert idős, viszont mivel éjszakai állatok lehet, tényleg csak alszik:) Hagyd őket a melegben, ott biztos jól érzik magukat.
2009. okt. 17. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!