Vfanni9 kérdése:
Mit csináljak ha a nyulamtól nem tudok aludni? SEGÍTSETEK SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Van egy kb. 12 hetes oroszlánfejű törpenyulam. Húsvétra kaptam. Tudom hogy a nyúl napfelkeltekor a legaktívabb,de egész nap fekszik,alszik este viszont ugrál össze-vissza és rángatja a ketrecét.Már próbáltam mindent: este adom neki oda az ennivalóját,letakarom a ketrecét,nappal kiengedem hogy ugráljon stb...Ha nem sikerül megoldást találni erre akkor valószínűleg oda kell adnunk valakinek,mert az egész családot felkelti minden este pedig szeretném megtartani. SEGÍTSETEK LÉGSZÍVES!!!!2013. jún. 22. 14:02
11/11 anonim válasza:
Én nekem 3 próbálkozásom volt
1. Letakartam
2. atraktam egy másik ketrecbe
3. Be zártam a házába
A 3. Megoldás volt az ami sok ideig jó volt aztán már nem. Most kiprobalom ezt a kerítést vagy amivel el lehet keríteni egy sarkot. Ez a legjobb én szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!