Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit csináljak ha a nyulamtól...

Vfanni9 kérdése:

Mit csináljak ha a nyulamtól nem tudok aludni? SEGÍTSETEK SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
Van egy kb. 12 hetes oroszlánfejű törpenyulam. Húsvétra kaptam. Tudom hogy a nyúl napfelkeltekor a legaktívabb,de egész nap fekszik,alszik este viszont ugrál össze-vissza és rángatja a ketrecét.Már próbáltam mindent: este adom neki oda az ennivalóját,letakarom a ketrecét,nappal kiengedem hogy ugráljon stb...Ha nem sikerül megoldást találni erre akkor valószínűleg oda kell adnunk valakinek,mert az egész családot felkelti minden este pedig szeretném megtartani. SEGÍTSETEK LÉGSZÍVES!!!!
2013. jún. 22. 14:02
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én nekem 3 próbálkozásom volt

1. Letakartam

2. atraktam egy másik ketrecbe

3. Be zártam a házába

A 3. Megoldás volt az ami sok ideig jó volt aztán már nem. Most kiprobalom ezt a kerítést vagy amivel el lehet keríteni egy sarkot. Ez a legjobb én szerintem.

2022. ápr. 19. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!