SEGÍTSETEK! Milyen állat való szerintetek nekem?
cica, kutya. havonta nem kell rá sokat költeni, a megvétele se sok, főleg ha menhelyest választasz.
egyedül az éves oltást lehet sok, meg ha megbetegszik. az éves oltás orvostól függ, körbe kell nzéni a környéken melyik milyen rába dolgozik, ha meg beteg lesz... nos az mindegyik állatnál drága...
a kutyát naponta többször kell sétáltatni, ebből a szempontbol macerásabb mint a cica. a cicának az almotkell takaritani és ajánlott 2 hetente az egész almot átcserélni. egy alom kb 2-3000 ft az olcsobbik fajtából, ami két teljes cserére volt nálunk elég...
Szia
szerintem a bálna, orrszarvú, vagy a disznó
Már ne haragudjatok, de ha a szülei a törpenyuszira azt mondták, hogy drága, akkor a kutyával/macskával mit csinálnának, ha orvoshoz kell vinni? Több 10ezer forintos költségek, a minőségi táp sem két fillér.
Egyébként lehet használtan kapni ketrecet, ha tényleg tetszik a nyuszi. Nagyon aranyosak, lehet velük foglalkozni egész nap. A hörcsög is jó, csak rövid ideig élnek....
szia! Ajánlanám a patkányt, mert nem túl igényes sok mindent megeszik, házi kosztot is de vigyázz mit adsz neki mert valamitől felfújodhat és elpusztulhat. A patkányt trükkökre is taníthatod, elég bújos és szelíd. Olcsón beszerezheted a kisállat kereskedésben vagy neten. DE NE olyan patkányt képzelj el ami betegséget terjeszt hanem ez egy tenyésztett házi patkány!
Aztán ott van még a süni. Nem olcsó de nem is drága azaz atól függ hol veszed. Játszhatsz vele mert tüskéi puhák ezáltal bátran simizhetet. a szöre sem hullik és nem is büdös. nem kell neki túl nagy hely..
Ott van a höri meg az egér. Pl nemrég voltam a kisállat kereskedésben és 200 ft / egér!!!!! Gondold meg!
Írd majd le h mit választottál és likeold ha hasznos volt ez a válaazs számodra. Ha kérdésed van kérdezz nyugodtan. Egyébként hány éves vagy?
Szia!!
Figyelj , én most 12éves lány vagyok, és nekem is van egy nyuszim. Csak ajánlani tudom hisz havonta sem kell rá sokat költeni egy két ezret,és a ketrecet is belehet olcsón szerezni,keress az interneten olyan oldalakat mint pl:jófogás.hu, vagy az apród.hu ezek mind olyan oldalak amin olyan dolgok, tárgyak cuccok vannak amik használtak de jó állapotuak,így könnyen és olcsón be tudod szerezni a nyuszihoz szükséges dolgokat,és tényleg lehet nagyon olcsón találni. Egyébként az hogy mennyire lesz játékos az csakis tőled függ . Játsz vele sokat, vedd ki rendszeresen a ketrecéből ,sétáltasd,és foglalkozz vele sokat így egészen játékos kis kedvenc lesz belőle . Ha a nyuszi tetszik, tanulmányozd őket olvass róluk dolgokat tartásról ,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!