Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit csináljak ha a nyulamtól...

Vfanni9 kérdése:

Mit csináljak ha a nyulamtól nem tudok aludni? SEGÍTSETEK SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
Van egy kb. 12 hetes oroszlánfejű törpenyulam. Húsvétra kaptam. Tudom hogy a nyúl napfelkeltekor a legaktívabb,de egész nap fekszik,alszik este viszont ugrál össze-vissza és rángatja a ketrecét.Már próbáltam mindent: este adom neki oda az ennivalóját,letakarom a ketrecét,nappal kiengedem hogy ugráljon stb...Ha nem sikerül megoldást találni erre akkor valószínűleg oda kell adnunk valakinek,mert az egész családot felkelti minden este pedig szeretném megtartani. SEGÍTSETEK LÉGSZÍVES!!!!
2013. jún. 22. 14:02
1 2
 1/11 anonim válasza:
Mért takarod le a ketrecét? Amúgy ha annyira nyugtalan vedd ki egy kicsit a ketrecből és simogasd meg, hát ha az megnyugtatja.
2013. jún. 22. 14:16
 2/11 A kérdező kommentje:
sokan azt irták máshol hogy ők letakarták a ketrecét és akkor megnyugodott és nem volt hangos...ha megsimogatom,kiveszem lenyugszik de 5 perc mulva ujra ugrál
2013. jún. 22. 14:34
 3/11 anonim ***** válasza:

A mi sokéves nyuszink is áttért a meleg miatt éjszakai üzemmódba. Nappal enni se bír, végképp nem, amikor végre lehűl az idő, akkor legelészni, ugrálni szeretne! :)

Kitartás! Jön a lehűlés!

Nem tudjátok kirakni éjszakára egy fürdőszobába, előszobába?

2013. jún. 22. 15:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát a nyuszik már csak ilyenek: éjszakai/hajnali állatok. Annyit tudsz tenni, hogy kirakod ketrecestül a fürdőbe vagy konyhába. Minél távolabb a szobáktól.
2013. jún. 22. 15:24
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
meg kell próbálnotok nektek is nappal aludni!
2013. jún. 22. 15:53
 6/11 jandesz1996 válasza:
0%
Rakd ki a ketrecet au udvarra ha zavar. :)
2013. jún. 22. 16:26
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

jaja, az előttem lévőnek igaza van.

vagy neked kell bemenni a házba aludni...

2013. jún. 22. 16:31
 8/11 anonim ***** válasza:
47%
rakd kiolyan helyre, ahol nem zavar, vagy ha nagyon nem íbrod keress neki új gazdit
2013. jún. 22. 17:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Mobil kerítéssel ha körbe tudnál keríteni egy részt neki az jó lenne szerintem, ott rohangálhat is és valószínűleg nem rángatná. Fressnapfban lehet kapni de elég drága, lehet máshol sokkal olcsóbb.
2013. jún. 22. 19:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Ez természetes, a nyuszi éjjeli állat!! Tök mind egy mit teszel vele ő éjjeli állat és éjszaka mozog stb "akkor éled fel" Nekem van 3 nyuszim és ők is ezt csinálják éjjel. Nem ajánlom hogy a ketrecet letakard mert főleg ebbe a nagy melegbe nagyon fontos hogy járjon a levegő a ketrecébe! Be tehetsz éjjelre neki valami rágófát is, vagy valami olyat amivel lefoglalja magát, vagy éjjelre vidd ki a szobádból. :))
2013. jún. 23. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!