Tegnap a húgom ráült a nyuszimra, ma furán viselkedik. Ez lehet a baja?
Szóval tegnap este a húgom majdnem ráült a nyuszimra. A húgom 100 kg felett van.. Pont észrevettem, így nem is ült rá teljesen.
Ezután a nyuszim kicsit sokkot kapott, de ugrándozott, volt étvágya, pont úgy, mint ma reggel.
De kb 1 órája csak fekszik a ketrecben, semmilyen kaja nem kell neki, és olyan fura, mintha valami nem lenne jó :( Kicsit megnyomkodtam, de szerintem sehol sem fájt neki. Különben többször volt már ilyen kedvetlen az elmúlt 2 évben, az orvos szerint semmi baja nem volt akkor.
Most szerintetek összefüggésben lehet a kettő? Eddig nem volt rossz kedvű, csak most kezdte... Melege nem lehet, megy a klíma!
Én is egyet értek azzal, hogy le kell hűteni.Nekem van két törpenyuszim és 2 rendes albínó házinyúl.Mondjuk egy vizes zsebkendővel (vagy ha a kezed bevizezed az is jó) törölgesd meg a hátát és a "homlokát". És nem jó ha túl sok almát kap mert nem tesz jót számukra (Mondjuk hetente egy fél almát kissebb szeletekben). De lehet hogy csak szimplán pihen vagy unatkozik és nem szereti ha zavarják.
Remélem hasznos volt a válaszom
Hőgutát is kaphatott, ilyenkor a fülét kell nedves vattával áttörölni (de ne jusson víz a füle belsejébe, az az egyensúlyszerve), vagy beállítani egy lavór vízbe (kb 2 ujjnyi víz), a talpát hűteni - ez a kettő tud hőt leadni, megfürdetni teljesen felesleges.
A klímától is lehet, hogy nyűgös, fáj valamije, ahogyan az embernek sem jó, úgy a nyúlnak sem a huzat, stb., átmenetileg kellemes, aztán meg másnap fáj mindened, amit ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!