Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengeri malimnak egy kis...

Tengeri malimnak egy kis szelet karalábétól lehet-e baja (felfújódás), ha napi 1x kap? És mennyire sűrűn kaphatja, mondjuk 1 héten hányszor? Nagyon szereti, szinte rá veti magát, és 2 perc után már nyoma sincs.

Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 10:42
 1/4 anonim válasza:
SEMMI BAJA NEM LESZ
2013. jún. 20. 10:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát..igazából tényleg megeszik meg szeretik csak azt ő nem tudja hogy attól elrontja a gyomrát . Mindenesetre hetente 2-3 -szor lehet neki adni de csak keveset mert egyszer én is adtam neki egy kicsit többet és utána egész nap a hátán feküdt mint aki meghalt . Nem halt meg de nagyon megijedtem szóval figyelj erre oda . Egyébkét ez azért volt furcsa mert a tengeri malacok nem szoktak háton feküdni...
2013. jún. 20. 12:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja én is szoktak karalábét adni a malacoknak.3-ból egyiknek sincs sosem baja tőle.Ne adj monjuk minden nap csak 1 héten mondjuk 3x.A többi nap mást is kapjon, mert nem jó ha egyoldalúan táplálkozik.Én most a piaci árustól kértem ingyen! répa zöldjét egy bazi nagy zacskóval most ezt zabálják:D
2013. jún. 20. 12:45
 4/4 A kérdező kommentje:
:D Köszi a válaszokat! A répa zöldje az nálunk is rendesen fogy,na meg a petrezselyem,karalábé levele...
2013. jún. 21. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!