Susogosmacko kérdése:
Barátnőmtől kapok szülinapomra egy tengerimalacot. Elmondjam anyának?
Figyelt kérdés
Nem akarom elmondani neki,mert szerintem úgyse engedné meg. De ha már. Megkaptam nem csinálhat vele semmit. Már több éve szeretnék tengerimalacot,annyira jó lenne ha végre teljesülne a vágyam. Szerintetek elmondjam??2013. máj. 29. 18:57
31/34 A kérdező kommentje:
Most eszkábáltam nekik egy házat,majd hétfõn veszek,de most meg állandóan bent kuksolnak. Ez baj???
2013. jún. 1. 17:32
32/34 anonim válasza:
Nem baj, szokatlan még nekik az új hely. Majd nekibátorodnak. Széna meg víz mindig legyen előttük.
33/34 anonim válasza:
Nem jó ha anyukád előtt titkolózol, de szerintem ne mondd meg neki! Beszéljétek meg a barátnőddel hogy tegyetek úgy mintha te nem is tudtál volna róla! :)
34/34 A kérdező kommentje:
Már megvannak,köszönöm.
2013. júl. 23. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!