Susogosmacko kérdése:
Barátnőmtől kapok szülinapomra egy tengerimalacot. Elmondjam anyának?
Figyelt kérdés
Nem akarom elmondani neki,mert szerintem úgyse engedné meg. De ha már. Megkaptam nem csinálhat vele semmit. Már több éve szeretnék tengerimalacot,annyira jó lenne ha végre teljesülne a vágyam. Szerintetek elmondjam??2013. máj. 29. 18:57
21/34 A kérdező kommentje:
Nekem meg nem az volt a kérdésem hogy hányat tartsak hanem hogy elmondjam-e anyának.
2013. máj. 30. 17:58
22/34 anonim válasza:
DE FONTOS HIDD EL SZÉPEN KÉREM TARTS KETTŐT VAGY NULLÁT ÁN AZ UTOBBIRA SZAVAZOK
23/34 A kérdező kommentje:
Jó,nyugodjatok meg,kettõ lesz.
2013. máj. 30. 19:46
24/34 anonim válasza:
Jobb lenne előre elmondani, mert a két malac kb. havonta 2-3 ezer Ft-ba fog kerülni. Ha nincs rá keret, akkor bele se vágj.
Mivel ezt valószínűleg édesanyádnak kell majd fizetni, jobb ha előre tisztázzátok, nehogy utólag kelljen megválnod a malacoktól.
25/34 A kérdező kommentje:
Az nem olyan sok... Már elmondtam neki,és azt mondta hogy megengedné ha nem lenne kicsi a szobám,mert így is beszorul a levegõ,nemhogy úgy. Ezért apánál tartom majd õket.
2013. máj. 30. 22:35
26/34 A kérdező kommentje:
Megvannak!! Két lány,de állnak egy sarokba,nem is esznek,nem is isznak
2013. máj. 31. 20:03
27/34 anonim válasza:
Fedél! Mindig kell nekik ami alá bemehetnek, hogy ne érezzék magukat kiszolgáltatva! Mivel zsákmányállatok, a sasok meg a magasból jönnek ezért szívesen mennek dolgok alá. Az enyéim legalábbis mindig fal mellett, asztal alatt száguldoztak.
28/34 A kérdező kommentje:
Kösi..
2013. máj. 31. 20:46
29/34 anonim válasza:
Beszélj hozzájuk sokat, próbáld meg megsimogatni és a kezedből etetni őket.
Most még meg vannak szeppenve.
Miben vannak végül?
Mit szólt édesanyád?
30/34 A kérdező kommentje:
Ketrecben,elõször azt mondta nem maradhat,aztán megsimogatta,ölébe vette és megszerette õket. Már kivettem õket,az ölemben simogattam õket,aztán betettem õket és ették az almát.
2013. máj. 31. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!