Susogosmacko kérdése:
Barátnőmtől kapok szülinapomra egy tengerimalacot. Elmondjam anyának?
Figyelt kérdés
Nem akarom elmondani neki,mert szerintem úgyse engedné meg. De ha már. Megkaptam nem csinálhat vele semmit. Már több éve szeretnék tengerimalacot,annyira jó lenne ha végre teljesülne a vágyam. Szerintetek elmondjam??2013. máj. 29. 18:57
11/34 A kérdező kommentje:
De a barátnõm veszi meg a malacot,az akváriumot,valami buvohelyet neki de az nem biztos meg lehet kaját neki.
2013. máj. 30. 07:16
12/34 anonim válasza:
Jajj!!!Elsőnek drága azt elmondanám, hogy akvárium nem jó neki!Ketrec kell mert félős lesz és az ammónia felhalmozódik az akváriumban a pisitől mivel nem tud szellőzni és ettől a malacka el is pusztulhat.A tengerimalac társállat, csoportban szeret lenni egyedül nem érzi jól magát, nem játszhat a másikkal, em fogócskázhat, csak enni fog és aludni ezt megmondom előre.Ha karsz malacot akkor min 100cm*50cm es ketrec kell neki amit ha neről rendelsz akkor 10-11 ezer forintba kerül, kell még itató, szénatartó, búvóhely is.Tudtad hogy a malacok szénát esznek főleg??Gondolom nem!Nem magevők és víz is kell nekik valamint naponta zöldség és gyümölcs.Forgács is kell alájuk az sem olcsó, ha nem asztalostól hozod.Tehát ha malacot akarsz akkor kettőt kell tartanod mert magában nem lesz boldog!Nekem 3 van és nagyon jól érzik magukat.Ha többet tartasz csakik egyneműeket szabad tehát lányt lánnyal(ezt ajánlom neked) vagy fiút-fiúval.Ha nekem nem hiszel olvass itt utánna:www.gemon.ro
13/34 Platypus válasza:
Egy 40 literes edényben meg sem tudna fordulni rendesen egy kifejlett malac... Nem a boltostól kéne tájékozódnod.
14/34 anonim válasza:
Na te rettentően felelős kisgyerek, most lebuktál. Méghogy utána néztél, hááát persze. 1. terrában nem tartunk malacot, 2. még azt sem tudod, hogy mit eszik, iszik 3. megint előjött az "egyedül tartom, de sokat foglalkozom vele" vagdalkozás. A legetikusabb megoldás az lenne, ha már mindenáron kell az a szegény állat, hogy anyukával együtt szépen utánajárni a megfelelő fórumokon, NEM a kereskedésben, hogy vajon miként is működik a helyes malactartás. Üdv: egy tízmalacos hobbitartó
15/34 A kérdező kommentje:
Jóvan akkor kettő lesz... :DD És ketrecben...
2013. máj. 30. 11:50
16/34 A kérdező kommentje:
Az osztályban sok mindenkinek van tengerimalac és mindenki egyedül tartja.... lesz egy és ha látom rajta hogy nem érzi jól magát veszek egy másikat.
2013. máj. 30. 12:29
17/34 anonim válasza:
Buta vagy nagyon!Attól, hogy egyedül tartják mások, azok a malacok nem boldogok csak vegetálnak és nem csinálnak semmit.Remélem anyukád megtiltja!!
18/34 A kérdező kommentje:
Te meg egy undorító kárörvendõ hagy ne mondjam mi vagy... már írtam hogy kettõ lesz...
2013. máj. 30. 16:44
19/34 anonim válasza:
Én nem kárörvendő vagyok, hanem felelős állattartó és lehet nagyobb tapasztalatom van tengerimalacok terén is mint neked, de mindegy.Tudod már 15 éve tartok malacokat, szóval tudom mik az igényeik.Ha nem tetszik senki válasza nem kell idejönni és kérdezgetni.
20/34 anonim válasza:
Esetleg normális hangnemben is lehet beszélni egy gyanítom elég fiatal kérdezőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!