Hogyan tudok külföldön hörcsögöt venni?
Èn külföldön élek és ha hazamegyek mindíg viszem a hörcsögöt is.
Van otthon a Kenguru telekocsi szolgálat vagy hasonló lehet,hogy megoldható csak szervezés és pénz kérdése.
Miért külföldröl?
1. Köszi... XD Úgy gondoltam, hogy hol, mert kimegyek nem akarom az egész napot a hörcsög kereséssel tölteni + mindenkit megkérdezni h nem tud-e vhol... XD
2. Köszi :) Igazából én ki mennék érte (vagy ismim) nem a szállítással van a gond, hanem hogy honnan hozzam külföldi tenyésztőkre esetleg kereskedésekre gondoltam.. :)
Hogy miért?? Vonalfrissítés céljából. :)
Két napja keresek. (Nyelvismeret nem gond) (REMÉLEM XD) De egyetlen egyet találtam akinél most alig van pici.. (Viszont nemrég kapott egy tenyésznőstényt, nagyon szép.. :) )
Esetleg valaki nem tud?? O.o
Pontosan milyet keresel?
Itt Münchenben is van sok kereskedésben pl. nem vállasszák szét a hímeket a nöstényektöl igy rengeteg családon bellül szaporodik tovább.Gondolom neked mondanom sem kell,hogy agresszív harapós vagy szellemi fogyatékosak.
Keress bejegyzett tenyésztöt net-es oldallal akkor kb. látod,hogy mi van.
Találtam: Hörcsögtenyészet Milaja Leerdam-ban
Törpe és közepes hörcsögök tenyészete.
# 6/7 Időpont ma 14:53
Íjj... Arra is ez van?? Itt M.O.-n is ez megy... :( Ajjjj... Kerestem párat találtam is már többet, de vagy nincs höri, vagy csak olyan ami nekem tetszik/kell.. Vagy tetszik de öreg.. :(
Utolsó: Azonnal megnézem, nagyon szépen köszönöm!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!