A hörcsög bírja az utazást?
Nyár elején megyek a nagymamámhoz, jön az egész család, barátnőm, akire eddig rábíztam, ő is pont akkor utazik, ezért magammal kéne vinnem. Mindenképp tömegközlekedéssel mennénk, eddig busszal utaztunk de a hörcsög miatt most inkább vonattal mennénk, azon kényelmesebben tudnánk szállítani. Egy hetet lennénk ott, sokat lesz kiengedve, majd elkerítünk neki egy részt, hogy ne a kis szállítóban legyen egy hétig. Ilyen szállítót néztem ki neki mert ez elég nagy, ha épp nem lesz kint akkor is azért lesz helye:
Úgy fogom berendezni, hogy lesz bent forgács, széna, műanyag cső, WC-papír guriga, mókuskerék, kis ház. Ez így jó lesz? És rakok majd be neki egy jégakkut, törölközőbe csomagolva, ha nagyon meleg lesz. Megoldható a szállítás? Mit csináljak, hogy ne legyen neki rossz?
nekem is ez a szállítóm van de sztem ebbe nem fér el annyi minden amit felsoroltál, igazából csak elképzelni tudom hogy mi mekkora
a dezodorokat csak a vizsonyítás miatt raktam bele :) a belső része egyébként kb csak 31*23,5 :/ én nyuszinak vettem és már kinőtte, összesen a dudorok és kallantyúkkal együtt megvan a kiírt mérete, egyébként minőségileg jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!