Hogyan lehet? (Többi lent)
Úgy kell szelídíteni, kézhez szoktatni, hogy sűrűn kell betenni a kezed hozzá, hogy szokja meg. Próbálj mindig adni neki valami finomat, pl. diót a kezedből.
Ahogy még könnyen meg tudod szelídíteni: legyen a hörcsög a lakásban a földön, úgy hogy vigyázz rá és gyakran simogasd meg. Általában ha szabadon van (nem a ketrecében) úgy könnyebb kézhez szoktatni, mert idegen helyen van. Így könnyebben hagyja magát megsimogatni és megfogni is. Ezt saját tapasztalatomból mondom!
Nekem mindig könnyen ment a höri szelídítés. Akkor volt nehezebb dolgom egy kicsit amikor egy terhes 2 hónapos hörit vettem magamhoz. De ő is megszelídült hamar ehhez képest!!
Második vagyok:
Még azt hozzátenném, hogy ha így próbálod megszelídíteni hogy szabadon van a lakásban, akkor hamarabb megszelídül és már utána nem fog félni akkor se ha a ketrecbe nyúlsz be hozzá, mivel megszokja a kezed, az érintéseket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!