Egy évesen még szülhet a hörcsögöm, vagy ez megrövidítené az életét?
Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 19:50
12/21 A kérdező kommentje:
-egy
2013. máj. 18. 15:07
13/21 A kérdező kommentje:
Érdekes... azt olvastam hogy a hörcsögöt 15-18 hónapos koráig lehet pároztatni. Mondjuk lehet hogy ti jobban tudjátok
2013. máj. 18. 15:10
14/21 anonim válasza:
Az összeszoktatás hosszú és bonyolult folyamat, mivel a vadidegen hörcsögök nem tűrik meg egymást. Hagyd ezt inkább a tenyésztőkre, nehogy a végén a leány lássa kárát.
15/21 anonim válasza:
Nem értem, miért halna bele, pedig nekem is volt hörcsögöm, tehát nem vagyok tudatlan.
16/21 anonim válasza:
nekem tényleg szült 2,5 évesen
ha neked ennyi idősen matuzsálem lett a hörcsögöt, akkor valamit rosszul csináltál
nálunk 3-4 évig szoktak élni
17/21 anonim válasza:
Kereskedésben vetted? MErt ha ott akkor 10000% hogy bele fog dögleni, de amúgy is minek szaporítani? Így is elég kígyókaja van már
18/21 anonim válasza:
úgy beszéltek, mintha nem lenne eleve minden hörcsög baromi beltenyésztett
19/21 A kérdező kommentje:
Én arra voltam kíváncsi, hogy fialhat-e még egy évesen nem arra hogy hány beltenyésztett hörcsög van a világon... nem értem miért kell rögtön ilyen támadó hangnemben válaszolni... manapság ez a menő? kulturáltan is meg lehetne fogalmazni a véleményeteket. Köszönöm annak aki rendesen válaszolt!
2013. máj. 20. 15:18
20/21 anonim válasza:
Inkább már ilyen idősen ne akard fialtatni, nehogy baj legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!