Egy évesen még szülhet a hörcsögöm, vagy ez megrövidítené az életét?
Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 19:50
1/21 anonim válasza:
Nem, mert már becsontosodott a medencéje. Szóval halálos is lehet a szülés.
3/21 anonim válasza:
attól függ ki lenne az apa, ha egy labrador akkor valszeg ártana neki a dolog
4/21 anonim válasza:
FIAL, KÖNYÖRGÖM, FIAL!!! Semmi értelme, mert így is épp elég beltenyésztett kishörcsög van, nem kell még neked is gyártatni őket. Inkább hagyd egyedül, nincs megírva, hogy minden hörcsögnek életében egyszer fialnia kell.
5/21 anonim válasza:
Minden fialás megrövidíti az életüket.
6/21 anonim válasza:
az embereknél a fialás az megnöveli a szervezet ellenálóképességét és erősíti a szervezetet, szerintem ez minden emlősnél így lehet
7/21 anonim válasza:
Az embereknél a fialás.... ÚRISTEN... -.-"
Egy évesen már becsontosodott a medencéje, belehal a szülésbe, és tényleg elég a beltenyésztett hörcsög ne gyárts még.
8/21 anonim válasza:
a miénk 2,5 évesen is szült cuki höriket
9/21 anonim válasza:
Az már csak azért érdekes, mert az már matuzsálemi kor... Biztos nem volt 2,5 éves. >.<
10/21 A kérdező kommentje:
Nem lenne beltenyésztés, mert a fiú akit most fogok megkapni nagy valószínűséggel nem rokona az én hörcsögömnek.
Egyébként azért gondoltam arra, hogy "összehozom őket" mert ha majd a szülők meghalnak (remélhetőleg az öregségben) akkor sem mennek el teljesen, és egy a lényüknek egy darabja itt marad velem. :)
2013. máj. 18. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!