Haldoklik a hörcsögöm! Magamhoz vegyem, hogy érezze velem van, vagy hagyjam meghalni a ketrecébe?
Én a teknősömet haláltusája közben is végig fogtam és éreztettem vele, hogy vele vagyok.
Szerintem tedd nyugodtan, hadd érezze, hogy nincs egyedül.
Csak megszakad a szívem érte az a baj. Nem is merek most visszanézni rá, megérzi hogy sajnálom és az se jó.
Nem tudom mit tegyek, de ez annyira rossz most! :(
Egyik hörcsögömmel úgy volt hogy órákig az ölemben volt amikor haldoklott, de szörnyű volt ez számomra. Éreztem amikor néha már majdnem leállt a szíve, úgy megmozdult hirtelen párszor, nagyon ijesztő volt.
Ezt a hörimet is ugyanúgy szeretem aki most haldoklik, de ki se merek nézni rá, hogy mi van vele, mert megszakad a szívem ha látom hogy haldoklik.
Eddig ápolgattam, még ma is gondját viseltem, itattam, de most már tényleg haldoklik és nem merem megnézni. :(
Próbálom elterelni a gondolataimat és abban bízni hogy már nem tart sokáig a szenvedése. :((
amúgy egy hörcsögnek nem ember..., nincsenek olyan komplex érzései, tudom, hogy le leszek pontozva...
de ha alapszinten ismernétek a biológiát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!