Haldoklik a hörcsögöm? Ennyi ideig tart az agonizálás?
Reggel óta tart,még reggel nyitva volt a szeme,délben már azt hittük,hogy meghalt,hideg,el van lapulva,de még néha nyitogatja a száját,és meg-meg mozdul...
Most este azt hittem,hogy tényleg vége,ástunk sírt,beletettem,erre elkezdett mozgolódni. Bementem a lakásba,amire visszaértem a sírhoz,megfordult.Behoztam,és visszatettem az üvegébe.Ez még meddig tart? Borzasztó érzés. Most volt márciusban 2éves.
"Nem azért, de nem jutott még eszedbe állatorvoshoz vinni?! pff eldobom az agyam, komolyan......"
Látom, nem vagy tisztában, hogy átlagosan hány évig él egy hörcsög...
Nem hiszem hogy agyon kéne ütnöm,nincs magánál egyáltalán.
Állatorvoshoz meg nem viszem,mert végelgyengülése van biztosan,sose volt beteg,fogai is megvannak,tök rendben volt tartva mindig is.Vitaminos táp,zöldség,gyümi,szárazkenyér,néha lisztkukac..
Meg szerintem hiába vinném dokihoz,már reggel nem volt magánál,nem hiszem,hogy észhez tudná téríteni bárki is.
Csupán tényleg az idő hosszára voltam kiváncsi,mert nem csak simán elpusztult és kész,hanem -gondolom én,szépen lassan feladják a szervei a szolgálatot...
Itatni meg hiába itatnám,vagy próbálnék bármit is beleerőltetni,nem menne..Épp csak nem merev.
Hát sajnálom szegényt,bár minden kis rágcsálónak ilyen helye lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!