Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mennyibe van manapság egy...

Mennyibe van manapság egy tengerimalac tartása?

Figyelt kérdés

Havonta kb. mennyit költesz a malacodra? :)

Megfordult a fejemben lehet veszek egyet :)

2009. szept. 30. 16:31
1 2
 11/17 anonim válasza:

cső én falusi vagyok nekem havi 500 ból megvan

rágcsálóeledelt(magvak)+forgács amit vennem kell

zöldség és fű van szénának meg jó a lucerna is

2009. okt. 2. 20:46
 12/17 anonim ***** válasza:
nekem is elég 500,csak kaját kell vennni a többi megterem:D +van egy asztalos ismerősünk:D
2009. okt. 5. 20:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Azért a nyúltáp meg a víz kicsit durva :( biztos jól érezték magukat a malijaid :(
2009. okt. 7. 09:04
 14/17 Winner of Royal Hill ***** válasza:
40%
Jól érezték magukat és egészségesek is voltak. Nyulakat is ezzel etettük,tökéletesen megfelelt nekik.
2009. okt. 7. 17:20
 15/17 anonim ***** válasza:
62%

Te is elvagy egy életen át egy szűk szobába bezárva kenyéren és vízen. Nézhetsz ki jól, élhetsz sokáig, de jól érzed magad? Azért tartunk állatot, hogy a lehető legjobban tartsuk, mindent megadjunk neki.

NE TARTSON ÁLLATOT, AKI NEM TUDJA MEGADNI neki a boldog, egészséges, nyugodt élethez szükséges dolgokat! Az vegyen tamagocsit vagy használja a teve klubot. Esetleg barbizzon.

Az a havi 2000-2500 forint tényleg nem sok, max egyel kevesebb pólót veszel magadnak havonta. A kérdező nyilván azért volt előrelátó gazdi és kérdezett még a vásárlás előtt, hogy Ő jó életet biztosítson malackájának. Akkor ne írj hülyeségeket! :D

Mellesleg a nyúltápot nyulak hizlalására találták ki, a malac májának káros!

Ha állatot tartasz, legalább olyan körülményeket biztosíts neki, amilyenben te is élsz. Ha vízen, kenyéren élsz inkább ne tarts állatot, de ha néha beugrasz a Burger Kingbe vagy McDonald's ba vagy eszel egy gombóc fagyit, szerintem minimum ennyit ő is érdemel. Annyi, hogy ő nem választhat, te igen!

2009. okt. 8. 09:12
 16/17 Winner of Royal Hill ***** válasza:
53%

Hű most jól kioktattál. Már a tököm teli van az ilyen nagyokosokkal. "Ne tarts állatot!" Majd pont Te fogsz beszabályozni ugye? Így tartottam a kis szőrgombócokat és pont. Ez nem a Hilton...

Én sem eszem minden nap étteremben,pedig sokkal kényelmesebb lenne mint főzni.

Őket meg így volt kénylmes és célszerű tartani a nyulak mellett. Ha tetszik ha nem ez van. Ja és azért néha a víz mellé kaptak száraz kenyeret is.

2009. okt. 8. 15:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekünk nemrégen, 2 hónapja van malackánk és kb. 1200-1400 Ft-ban jött ki havi szinten. A forgácsot ingyen kapjuk egy asztalostól. A Freshnapfban vettünk szénát (380 Ft/csomag, 2 cs.-t evett meg egy hó alatt) és fogkoptatót (270 Ft, de ahogy látom, ez hónapokig elég lesz). A gyümi egyelőre ingyen van (van egy almafánk), zöldség, saláta mindig akad a konyhából, mert mi is sok ilyet eszünk, szoktam törni neki diót is, imádja! Plusz a terményesnél vettünk rágcsáló magkeveréket, ua mint a bolti dobozos, csak feleáron adja (ő is csomagol valamelyik állateledelesnek).
2009. okt. 11. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!