Mennyibe van manapság egy tengerimalac tartása?
Havonta kb. mennyit költesz a malacodra? :)
Megfordult a fejemben lehet veszek egyet :)
cső én falusi vagyok nekem havi 500 ból megvan
rágcsálóeledelt(magvak)+forgács amit vennem kell
zöldség és fű van szénának meg jó a lucerna is
Te is elvagy egy életen át egy szűk szobába bezárva kenyéren és vízen. Nézhetsz ki jól, élhetsz sokáig, de jól érzed magad? Azért tartunk állatot, hogy a lehető legjobban tartsuk, mindent megadjunk neki.
NE TARTSON ÁLLATOT, AKI NEM TUDJA MEGADNI neki a boldog, egészséges, nyugodt élethez szükséges dolgokat! Az vegyen tamagocsit vagy használja a teve klubot. Esetleg barbizzon.
Az a havi 2000-2500 forint tényleg nem sok, max egyel kevesebb pólót veszel magadnak havonta. A kérdező nyilván azért volt előrelátó gazdi és kérdezett még a vásárlás előtt, hogy Ő jó életet biztosítson malackájának. Akkor ne írj hülyeségeket! :D
Mellesleg a nyúltápot nyulak hizlalására találták ki, a malac májának káros!
Ha állatot tartasz, legalább olyan körülményeket biztosíts neki, amilyenben te is élsz. Ha vízen, kenyéren élsz inkább ne tarts állatot, de ha néha beugrasz a Burger Kingbe vagy McDonald's ba vagy eszel egy gombóc fagyit, szerintem minimum ennyit ő is érdemel. Annyi, hogy ő nem választhat, te igen!
Hű most jól kioktattál. Már a tököm teli van az ilyen nagyokosokkal. "Ne tarts állatot!" Majd pont Te fogsz beszabályozni ugye? Így tartottam a kis szőrgombócokat és pont. Ez nem a Hilton...
Én sem eszem minden nap étteremben,pedig sokkal kényelmesebb lenne mint főzni.
Őket meg így volt kénylmes és célszerű tartani a nyulak mellett. Ha tetszik ha nem ez van. Ja és azért néha a víz mellé kaptak száraz kenyeret is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!