Hörcsög vagy tengerimalac?
Dzs.Törpehörit
Nekem is van 2is de sztem te is kettőt vegyél ha ezt választod! elmondom h mér a höri legyen:
-éjszaka nem túl zajos
-nem vinnyog
-elég hetente 1x takarítani
-nem eszik túl sokat
:D meg aranyos:D
Nekünk mindkettő volt.
A férjemnek a dzsungi jött be, nekem a malacka :D
Jelenleg babánk van, de amint ovis lesz akkor malackát kap. :)
Babás anyuka vagyok.
Már egészen kicsi koromtól volt kisállatom. A szüleim vettek nekem, mondván megtanulom a felelősséget és a kötődést más élőlénnyel szemben.
Mivel a férjemmel együtt nagy állatmániások vagyunk így nem volt kérdés, ha gyerekünk lesz neki is lesz állatkája.
(Sajnos a malackám súlyos beteg volt már elmúlt 5 éves én az akkor 7 hónapos kicsimmel kórházban voltam. A malackát el kellett altatni, nem tudták megmenteni. A mai napig hibásnak érzem magam, holott a kislányom is élet és halál között volt akkor...így nagyon nehéz időszakon mentem keresztül)
Az tény, hogy a malacnak sok hely kell, és még több törődés, mivel hajlamos a depresszióra. De nagyon tud kötődni, és felettébb okos állatka :) A dzsungink állandó szökésben volt, félelmetes, hogy milyen ügyes kis jószág volt, viszont pici és harapós. De hát ahány állatka annyi féle ők sem egyformák a természetükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!