Tapasztalt vadászgörénytartók. Hogy etetessem, görikéimet?
segitséget szeretnék kérni,hogy mivel etessem görénykéimet? szeretnék változatos étrendet nekik.húst nyersen vagy föve?naposcsibét olvastam ,hogy lehet nekik akár élve is adni,de a tolltól nem lessz bajuk?
segitseteklégyszi...ki mit ad görikéjének?minden megldás érdekel. köszi elöre is mindenkinek.
hát szerintem ne itteni 1-2 komment alapján etesd őket, hanem menj fel göris honlapokra, mvk.hu-t és a goreny.hu-t pl ajánlom, ott olvasgass cikkeket stb,ezalapján összeállíthatod azt a változatos étrendet,amit fogsz nekik adni.
van olyan tartó aki pl csak bolti kész kajákkal,vagy macskakajával eteti, van aki szinte csak nyers hússal,májjal,van aki ezeket főzve adja, nameg görénytől is függ, hogy mit szeret majd,és mit nem! kísérletezni kell a neki adható kajákkal,melyiket szereti,melyiket nem.
de kérlek ne csak az egykét válasz alapján dönts,hanem nézd meg amiket belinkeltem honlapokat,és még egy rakat másik oldalon mind nagyon sok hasznos cikk van.
csibét nemtom sztem megvannak nélküle,hiába vadászösztön ideoda
megnéztem a cikkeket.köszi.
de a z a "jo pár dolog még " érdekelne.
A jó pár dologba a fehérjedús nyerskaják, főleg husik tartoznak, nem túl fűszeres húsleves (nekünk van is a fagyóban húslevesből jégkocka). A tejjel viszont vigyázni kell, mert laktózérzékenyek, úgyhogy csak laktózmenteset adjál nekik.
Egy jótanács: ha éppen száraz macskakaját akarsz nekik adni, nehogy kitekatot adjál, mert attól irdatlanul büdöset tudnak kanyarászni.
sztem a kite kat tól nem lesz büdösebb a kakija.
az én görényem azota büdös miota nem azt adom neki. kb egy honapja... ugyhogy ez elfogy akkor megint kite kat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!