Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nyúl tartása? Bővebben lent.

Nyúl tartása? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Vettem két oroszlánfejű nyúlat, egy nöstényt és egy bakkot. A nöstény kell kölykezzen a hónap vége felé. Nem szeretném ketrecben tartani állandóan őket, olyan vidámak mikor szabadon engedem. Gond ez? Mikor engedhetem a bakkot újra a nöstény közelébe? Mit adjak és mit ne enni nekik? Mire kell figyelni?
2013. ápr. 4. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Például a helyesírásra.....
2013. ápr. 4. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:

MIÉRT KELL SZAPORÍTANOD??????

Miééééért kell rontanod az oroszlánfejű állományt??? Miéééért használod pénzkeresési lehetőségnek az ÉLŐ ÁLLATOKAT?

Miért vagy ennyire primitív????????? MIÉRT??????

2013. ápr. 4. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja és baromira remélem, hogy nem születnek majd 3 lábú nyuszijaid, merthogy erre is megvan a lehetőség!!! HALÁLBÜNTETÉST A SZAPORÍTÓKRA!!!
2013. ápr. 4. 20:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Először is, miből gondolod, hogy szaporitani akarom? Nem arról van szó! A nyúlakot mikor vettem, a nőstény már "állapotos" volt. Igy külön tettem őket, és külön is engedtem szabadon. Nem tudom mennyire jó nekik a magány, ezért akartam elengedni őket egyszerre, de nem tudom mikortól lehet. Eddig nem tartottam nyúlakot, és nem is gondoltam rá, hogy vegyek. Egy nap a piacon sétálva láttam meg őket, igy megvettem. És nem sokat tudok még arról, hogyan tartsam úgy őket, hogy ők is a lehető legjobban érezzék magukat. Ezért kértem a tanácsotokat... Szerintem nem kéne úgy itélkezni, hogy nem tudod, tulajdonképpen hogy áll a dolog. Hidd el nekem sem jó, ha sokat kölykezik, mert nehéz megvélnom tőlik érzelmileg.
2013. ápr. 7. 18:50
 5/5 A kérdező kommentje:
megválnom, bocsánat elirtam
2013. ápr. 7. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!