Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Csak a fiú törpenyúlnak büdös...

Csak a fiú törpenyúlnak büdös a pisije ha elérte az ivaréretséget vagy a lánynak is?

Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.A lányé is büdös.De a fiúé förtelmes tud lenni.Nem is tartanék többet törpenyulat lakásban ez miatt.
2013. márc. 26. 12:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Tudod első, ott az ivartalanítás. És nem csak ezért jó.
2013. márc. 26. 12:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Tudod második attól még büdös marad!!
2013. márc. 26. 14:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát képzeld nem. Nekem ivartalanított bakom van, és SEMMI szaga nincs, hetente kétszer viszem ki a fapelletes vécéjét, csak a kakit szoktam néha kilapátolni.
2013. márc. 26. 14:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Nincs szaga a fenét.
2013. márc. 26. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:
A nyulad pisije illetve az ürülék bödös marad, hiába ivartalanítod, enm lesz rózsa illatú
2013. márc. 26. 15:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam -.-
2013. márc. 26. 15:53
 8/9 anonim ***** válasza:

A bogyó nem büdös, nincs is szaga!

Csak fapelletet kell használni, akkor a pisit sem lehet érezni!

2013. márc. 26. 18:36
 9/9 anonim ***** válasza:

lehet hogy nem lesz rózsaillatú de nem lesz benne az a szúrós büdös szag amit ő területjelölésre használ.. most szagoltam meg neked egy bogyót és képzeld nem büdös, van egy jellegzetes szaga, de nem büdös szarszaga van, mivel a fő tápláléka a széna így gyakorlatilag nincs semmi olyan az étrendjébe amitől olyan lesz a kakija mint egy mindenevőnek illetve húsevőnek..

nekem nincs ivartalanítva de naponta takarítom meg persze szellőztetek és nem lehet érezni csak a szénának az illatát ami itt van a szobámba :)

2013. márc. 27. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!