Hogyan lehet áthozni Magyarországra egy hörcsögöt Olaszorszából?
Figyelt kérdés
Kellenek hozzá papírok,engedélyek? Mik a feltételek? Kibírná az utat? Amilyet én szeretnék olyan nincs Mo-n.
Köszönöm a válaszokat...
2009. szept. 7. 14:38
11/14 anonim válasza:
Tényleg nagyon szép még nem láttam ilyen szépet:)
Egyépként bárhogy.Ha kocsival jöttük nem biztos hogy ellenőriznek.Vagy ha igen jobbabn jártok ha elmondjátok mert ha nem mondjátok el és megtalálják akkor az már csempészetnek számít szeritnem.
12/14 anonim válasza:
Nem akartok nekem is hozni csak feketét? :D KifizetemXD
13/14 anonim válasza:
Sikerült azóta? Megnéztem a képeket. 2és fél éve vásároltam egy majdnem ugyanilyet a westend emeleti állatkereskedésében.valahol van róla képem,ha megtalálom elküldöm
14/14 anonim válasza:
Merlét biztos nem.. az szerintem pearl színű volt. vagy wwpearl. De merle színváltozatban Nincs magyarországon törpehörcsög!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!