Hogyan lehet áthozni Magyarországra egy hörcsögöt Olaszorszából?
Figyelt kérdés
Kellenek hozzá papírok,engedélyek? Mik a feltételek? Kibírná az utat? Amilyet én szeretnék olyan nincs Mo-n.
Köszönöm a válaszokat...
2009. szept. 7. 14:38
1/14 anonim válasza:
Egy állatorvos biztos tud neked válaszolni rá,de szerintem papír kell róla,hogy nem beteg.
2/14 A kérdező kommentje:
De ugye neki nem kell útlevél, meg mittudom én...
2009. szept. 7. 14:56
3/14 anonim válasza:
Hát ha köcsival jösztök, akkor akárhogy, mivel az unió miatt lényegében ellenőrzés nélkül mehetsz akárhova.
4/14 anonim válasza:
Egy hörcsögér elmész OLaszországba? XD
5/14 anonim válasza:
Hát...nem tudom h. szegényke kibírja-e az utat:S am milyen hörcsög az amiért érdemes kimenni Olaszországba,mármint milyen fajta???
6/14 anonim válasza:
De lehet, hogy Magyarországon is megtudod valahol rendelni, mondjuk egy kisállat kereskedésben és elhozzák neked.
7/14 anonim válasza:
Sutyiban.Meg sem állítanak a határon,ha pedig mégis akkor addig a hörcsög legyen egy preparált rostos üdítő palackban.Viszont ha rajtakapnak ezt nem magyarázod ki
8/14 A kérdező kommentje:
Hát de nem védett állat, és csak 1 tehát azt se lehet mondani,hogy "orvkereskedelem". Sima dzsungáriai csak olyan színben ami itt nincs. Ja és kérdeztem,senki nem tud beszerezni itthon. Ismerősömék hoznák el nekem. Ők kint laknak...
2009. szept. 7. 18:16
10/14 A kérdező kommentje:
2009. szept. 8. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!