Hogyan vegyem rá apukámat?
Szeretnék egy tengerimalacot, de nem tudom, hogy hogy kérjem meg a pukámat hogy vegyen egyet( saját zsebpénzből válalnám, talán akkor jobban lehetne vele "üzletelni"). Meg minden.
So kénne egy is segitsék...........előre is köszi a normAlis, értelmes nem sértő válaszokat.
Köszi a gyors válaszokat. Valóban nem én keresem meg a zsebpénzem viszont azt mondta a tesomnak és nekem, h az a miénk elkölthetjük. DE természetesen megondoljuk mit veszünk meg belőle.
Igazából erről már volt szó úgy 4 hónapja.....de akkor teljesen benne volt 4 hónapja kb. Csak félek, hogy vm rosszul alakulna a tengerimalac ( tartása) miatt.
Ha jól tanulnál és mondjuk jó jegyeket szerzel lehet,hogy lehetne ez a jutalmad.Próbáld ki azt hogy beszélgetsz apukáddal arról miért nem engedi.Hozz fel érthető
érveket az ellen amit ő mond.Egyszerűbben:mond el neki hogy a tengerimalacokat nagyon egyszerű nevelni.Unokatesómnak is van kettő,nem olyan nagy a ketrecük,de volt már olyan hogy nyitva hagyták az ajtót ám a tengerimalacok így sem szöktek ki.Kajának elég nekik tépni salátát vagy valami zöldet meg magokat önteni be nekik.
Nem a malac(ok) kerül(nek) pénzbe, mert sok helyen ingyen is hozzájuk lehet jutni. Két egynemű malac együtt érzi igazán jól magát!
A ketrec és némi felszerelés az, ami az elején pénzbe kerül, vagy jó barkácsvéna kell hozzá.
És utána havonta a kaja meg az alom szintén a zsebpénzedből fog menni, gondolom ezt belekalkuláltad.
Nézegesd az ingyen elvihető,örökbe fogadható malacok képeit,és mutogasd édesapádnak, biztos beleszeret valamelyikbe ő is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!