Hörcsög vagy tengerimalac? Miért?
Melyiket válasszam? Mindkettőről jó dolgokat hallok de nem tudom melyik lenne jobb választás. Fontos tényező nálam még, hogy lehetőleg ne legyen büdös.(persze hetente takarítanám)
Az is fontos, hogy van két kishugom, akik biztos gyappasztani fogják. Szerintetek e szempontok alapján melyiket válasszam?:)
Az elmondottak alapján,szerintem a hörcsög ideálisabb lenne.Egy malac unatkozik és sokat visít mi igy jártunk anno.Ez a ketrec kicsi.Bele kerül:házikó itató etetö tálka és meg se tud moccanni szegény.
A hörcsög nem "beszédes típus" és a kiadások sem lennének nagyok (ketrec probléma).
Nem tudom hány éves vagy de az én 11 éves fiam délután 5 ig a tanulás miatt amúgy sem ér rá a hörcsöggel játszani.Mire kész a lecke addigra a höri is ébredezik és kezdödhet a játék.
Fontos,ha egy jókedvü egészséges háziálatot akarsz elegendö helyet (ketrec méret!)biztosítani neki.
Akkor azt még tudnod kell,hogy a tengerimalac a hörcsögnél büdösebb mert ö nem szokik egyhelyre wc-re így heti 2-szer takarítani kell.
A hörcsögnél elég a wc-t naponta´(homokot cserélni).
jó ötlet a barkácsolás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!