A nyuszim össze-vissza pisil, mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Na tehát, nekem az a bajom, hogy össze-vissza pisil mindenhova. Pedig van a helyén egy rács, pont ezért. De mégsem oda. Most lett bővítve a helye, mostmár oda is, pedig ott a szalmája van. Nincs olyan illat ami miatt nem menne oda? Vagy valami? Bocsi a hülye kérdésért, de már nem tudok vele mit kezdeni egyedül :) Köszi! L/222009. szept. 4. 09:04
11/19 anonim válasza:
14.35-ös vagyok. Nem értem, h miért pontoztátok le a válaszomat, ugyanis ez volt az eddigi egyetlen normális, a kérdésre adott válasz. Basszus, még a hülyeségek is hasznosabbak voltak szerintetek....
12/19 anonim válasza:
Bocsi, most nézem, hogy volt még egy rendes válasz, hasonlóan hasznos, mint az enyém :S
13/19 A kérdező kommentje:
Hát, én senkit nem pontoztam le... ha hasznos volt, akkor felpontoztam, ha meg marhaság, akkor hagytam a fenébe :)
Minden tanácsot szívesen veszek :)
2009. szept. 7. 18:45
14/19 anonim válasza:
Az én nyuszim is ilyen.Fiú, 8 hónapos és össze vissza pisil.Szabadon futkoss és jó esetben a perkttára és azt könnyű feltörölni.Sajnos csak néha szobatiszta.
15/19 anonim válasza:
Előző vagyok.perkttára helyett parketára.
Elvileg az állatorvos azt mondta, hogy ha látom , hogy pisilni akar fossak vele oda ahova pisilnie kéne.Dehát kinek van ideje folyton azt figyelni mikor akar pisilni.Azt meg könnyű megállapítani fiú- e vagy lány,mer ha látsz a farkától pár centire két rózsaszínes valamit akkor fiú.
17/19 A kérdező kommentje:
:) Köszi. Hát nem rohangálhatok utána az biztos. Elég gyors a szentem :D
2009. szept. 9. 13:22
18/19 anonim válasza:
nekem is a lakásban pisil ide-oda mikor kienegedem, az a baj h a kedvenc helye az ágy... úgyh állandóan ágyneműt mosok. látom amikor pisilni készül, de hiába szaladok rögtön oda, általában elkések.
19/19 A kérdező kommentje:
:D Kis bolondok :) Azért remélem találok rá vmi tartós megoldást! :) Ha igen, leirom ide tuti :)
Köszi mindenkinek, ha még vki akar, irhat :)
2009. szept. 10. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!