A nyuszim össze-vissza pisil, mit tehetnék ellene?
Én nagy állatvédő vagyok, és az előttem írónak üzenem, hogy ........!!!!!!
A nyuszik már csak ilyenek. Azt tudod tenni, hogy gyakrabban cseréled alatta a dolgokat (minden pisi után, ha zavar). Ha annyira zavar, akkor miért nyuszit választottál? De ha már ott a nyuszi, akkor gondoskodnod kell róla.
Kaptam. Szeretem az állatokat. Naná, hogy nem tettem ki az utcára. :) De pörkölt sem lesz belőle!
Minden nap takaritom, de az ólja (fából van) eléggé felszívja.
Szóval akkor nincs semmi konkrét megoldás rá?
Az elsőnek meg: ha már választani lehetne, akkor inkább téged te ....!
Idióták!
Csak vicceltem. (1.vagyok)
Én se ölnék meg állatot.
Csak nem értem minek kell valakinek állatot tartani, ha nem bírja elviselni, hogy él.
Végülis nem kötelező, főleg nem nyulat.
Nem tipikus háziállat, mivel nem nevelhető igazán.
Szia!
Ha jól értelmeztem, nem ketrecben tartod a nyuszit?
Az enyém ketrecben van, de minden nap kijön sétálni. A keti egyik sarkába tettem neki wc-t (kisállatkereskedésben kapható, kifejezetten erre a célra gyártott műanyag tálca), ebbe tettem forgácsot, és az első pillanattól kezdve csak oda pisil (a ketiben máshol pont ezért nincs is forgács, nehogy összetévessze).
Ha olyan helyre végezte a dolgát, ahol neked nem tetszik, ecetes vízzel takaríts fel utána, így legközelebb nem érzi a saját szagát.
Egyébként pedig igenis nevelhető a nyuszi- igaz, sok türelem és kitartás kell hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!