Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Csincsilla egyedül?

Csincsilla egyedül?

Figyelt kérdés
Csincsillát fogok kapni. Olyanok véleményét, tapasztalatát szeretném tudni akik EGYEDÜL tartják a csincsilláikat, boldogok? nem depisek? mennyit foglalkozol velük? Aki azt mondja hogy 2-en legyenek azt megkérem hogy NE mondja mert én is tudom, csak ,kíváncsi vagyok az egyedültartók tapasztalataira :)

2013. febr. 4. 15:37
1 2
 1/12 anonim válasza:
nekem nincs csincsillám de egy barátomnak van ha sokat foglalkozol vele akkor nincs semmi baj azal hogy egyedül vande legyen hova bebujnia és mindig legyen innivalója és kajája.
2013. febr. 4. 16:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi :) Várom a további válaszokat. :)
2013. febr. 4. 17:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem is egyedül van a csinem,de nagyon kis virgonc.Nagyon közel kerültünk egymáshoz,mert sokat foglalkozom vele,az ölembe ülve kajcsizik,látszik,hogy élvezi,amikor simizem,teljes mértékben megbízik bennem,de csak bennem,másnak nem hagyja,hogy simizze,elugrik egyből. :D Ha a szobámban vagyok,és nem engedem ki,de hallja a hangomat,akkor a ketrecnél kukkolva magyaráz.Tünemény,imádom!
2013. febr. 4. 20:39
 4/12 anonim ***** válasza:

Nézd csak! Neki van mindenféle csinije, és nagyon élvezetesen leírja az esti kalandjait.

[link]

2013. febr. 5. 16:10
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :DD
2013. febr. 5. 17:24
 6/12 A kérdező kommentje:
Második! Neked fiú vagy lány? Mennyi idősen kaptad,mennyi idős most? Hogyan foglalkozol vele? :) :D
2013. febr. 5. 21:33
 7/12 anonim ***** válasza:
2 éves fiú,kb. 3 hónapja van nálam.Nem volt kézhez szoktatva,úgyhogy kb. 1 hónap volt az,hogy elérjem,hogy az ölembe jöjjön önként,és hagyja,hogy simizzem.Ezt nasival értem el(aszalt gyümik,főleg mazsola).Lehet kapni rágcsálóknak kis snacky-ket,ezt a tenyerembe öntve kínáltam neki.Ha nyitva van a ketrec és elkezdek matatni a kajcsi csomagolásával,akkor fél pillanat alatt az ölembe van.Sokat simogatom,fésülöm,már,amikor nem veszi ki a kezemből a kis fésűjét... :D amikor itthon vagyok,akkor a csini kint van,kis rosszcsont,mert mindig a billentyűzetemre ugrik,amikor gépelek. :D
2013. febr. 5. 23:10
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Nagyon cuki lehet :D
2013. febr. 6. 17:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem is egy csinem van,és nagyon jól érzi magát.Az ölemben alszik.Én nagyon megijedtem amikor hallottam,hogy elpusztulhat egyedül.De semmi baj.Csak foglalkozni kell vele.
2013. márc. 5. 16:16
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. márc. 5. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!