Csincsilla egyedül?
Figyelt kérdés
Csincsillát fogok kapni. Olyanok véleményét, tapasztalatát szeretném tudni akik EGYEDÜL tartják a csincsilláikat, boldogok? nem depisek? mennyit foglalkozol velük? Aki azt mondja hogy 2-en legyenek azt megkérem hogy NE mondja mert én is tudom, csak ,kíváncsi vagyok az egyedültartók tapasztalataira :)2013. febr. 4. 15:37
1/12 anonim válasza:
nekem nincs csincsillám de egy barátomnak van ha sokat foglalkozol vele akkor nincs semmi baj azal hogy egyedül vande legyen hova bebujnia és mindig legyen innivalója és kajája.
2/12 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi :) Várom a további válaszokat. :)
2013. febr. 4. 17:51
3/12 anonim válasza:
Nekem is egyedül van a csinem,de nagyon kis virgonc.Nagyon közel kerültünk egymáshoz,mert sokat foglalkozom vele,az ölembe ülve kajcsizik,látszik,hogy élvezi,amikor simizem,teljes mértékben megbízik bennem,de csak bennem,másnak nem hagyja,hogy simizze,elugrik egyből. :D Ha a szobámban vagyok,és nem engedem ki,de hallja a hangomat,akkor a ketrecnél kukkolva magyaráz.Tünemény,imádom!
4/12 anonim válasza:
Nézd csak! Neki van mindenféle csinije, és nagyon élvezetesen leírja az esti kalandjait.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :DD
2013. febr. 5. 17:24
6/12 A kérdező kommentje:
Második! Neked fiú vagy lány? Mennyi idősen kaptad,mennyi idős most? Hogyan foglalkozol vele? :) :D
2013. febr. 5. 21:33
7/12 anonim válasza:
2 éves fiú,kb. 3 hónapja van nálam.Nem volt kézhez szoktatva,úgyhogy kb. 1 hónap volt az,hogy elérjem,hogy az ölembe jöjjön önként,és hagyja,hogy simizzem.Ezt nasival értem el(aszalt gyümik,főleg mazsola).Lehet kapni rágcsálóknak kis snacky-ket,ezt a tenyerembe öntve kínáltam neki.Ha nyitva van a ketrec és elkezdek matatni a kajcsi csomagolásával,akkor fél pillanat alatt az ölembe van.Sokat simogatom,fésülöm,már,amikor nem veszi ki a kezemből a kis fésűjét... :D amikor itthon vagyok,akkor a csini kint van,kis rosszcsont,mert mindig a billentyűzetemre ugrik,amikor gépelek. :D
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Nagyon cuki lehet :D
2013. febr. 6. 17:22
9/12 anonim válasza:
Nekem is egy csinem van,és nagyon jól érzi magát.Az ölemben alszik.Én nagyon megijedtem amikor hallottam,hogy elpusztulhat egyedül.De semmi baj.Csak foglalkozni kell vele.
10/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. márc. 5. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!