És ha párban milyen neműek legyenek? És melyik nem a nyugodtabb?
2010. márc. 16. 14:28
1/8 anonim válasza:
Nekünk kislány csincsillánk volt és egyedül is teljesen jól eléldegélt elég sokáig!
Ha nem akarsz szaporulatot akkor két lányt vegyél, mert a hímek közt szinte minden fajnál van vmilyen rivalizálás!
2010. márc. 16. 15:09
2/8 anonim válasza:
Megvannak egyedül, nem kifejezetten társas lények-én így tudom
2010. márc. 16. 15:51
3/8 anonim válasza:
Aki nem ismeri jól az állatokat nem is veszi észre, nekem 1 lány volt pár hónapig, rengeteget foglalkoztam vele(azt hittem elég lesz a napi 2-3 óra), de depis volt szegény, eladtam egy fiú csin mellé és ott lett igazi csinicsaládban boldog.
2 lányt jó együtt tartani.
2010. márc. 16. 19:44
4/8 anonim válasza:
mindenképpen a párban tartást javaslom!!!
nekem a csinem egyedül élt de eszméletlen sokat kellett vele foglalkoznom hogy ne legyen rosszkedvű. ha egy hétvégét nem otthon töltöttem anyám mesélte mindig hogy 2 napig nem csinált semmit csak gubbasztott a ketrecbe, mert mással meg nem volt hajlandó haverkodni.
2010. márc. 16. 20:54
5/8 anonim válasza:
Párban!!nagyon fontos!!Egyedül depressziósak lesznek.Te ezt talán észre sem veszed,és normálisnak gondolod ha pár hónap után meghal,de egy csincsilla,ha megfelelően tartjuk 20-25 évig él.Én ismerek olyan csincsillákat is ahol fiú-fiú párban vannak,és ők is jól elvannak.
2010. márc. 17. 16:32
6/8 anonim válasza:
egyedül
2010. márc. 18. 14:59
7/8 anonim válasza:
Csakis párban! A csincsilla társas lény és a szabadban is családokban élnek, sőt egész életre választ párt! Depressziós lehet valóban, ha egyedül van. Nekem egy fiú és egy lány csincsillám van, már 8 éve velem élnek, többször voltak kicsik is, imádják egymást, mindig összeborulva alszanak. Ha valaki egyedül tart csincsillát, akkor rengeteget kell vele foglalkozni és nem árt egy plüssmacit betenni neki, amihez hozzábújhat, de a másik csincsillát semmi sem pótolhatja.
2010. márc. 19. 22:09
8/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Még annyit, hogy a kisfiúk általában nyugodtabbak, az enyém legalábbis. Ha akarsz kicsiket, akkor nyilván fiú és lány, ha nem akkor közös neműek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!