Mennyi pénzt dobnál ki egy tengerimalacért?
az enyém bármennyit megért..
nagyon okos volt
én 5000 ért vettem
Én nem vagyok híve a pénzért vásárolt állatoknak,mert annyi kóbor és menhelyi állatka van aki gazdára vár:( persze tengerimalacot is lehet ingyen kifogni,de nem mindegy milyet! Az átlagosakat igen,de a szőrnélkülit stb-t soha! max ismerős által,de az nagyon ritka...
Nekem volt egy átlagos, állatkereskedésben kapható malackám Lucky,1800ftért vettem őt,pár éve,de szegény meghalt már:(
Eldöntöttem hogy ha veszek másikat akkor szőrtelent fogok,ez az idő most jött el:) éppen ma vettem egyet 9000ft-ért! elég húzós az ára,de megéri,annyira aranyos,kis bababőre van:))
Persze minden állat aranyos,ki ígyki úgy,de kell a változatosság:D szőrös már volt,most szőrnélkülim van:P
Ne pénzért add! Rád fog maradni és nem fogsz tudni velük annyit foglalkozni amennyit megérdemelnek!:(
Nekem hörcsögeim szaporodtak el,már volt 12db... pénzért megsem fordult a fejemben eladni,és ingyen sem vitte senki:( így rámmaradt mind! nagyon szerettem őket,de nem tudtam minddel egyesével foglalkozni:( nekik és nekem sem volt jó,sajnos már csak 1db él:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!