Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mennyi pénzt dobnál ki egy...

Mennyi pénzt dobnál ki egy tengerimalacért?

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 16:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

az enyém bármennyit megért..

nagyon okos volt

én 5000 ért vettem

2010. febr. 23. 14:48
 22/26 anonim ***** válasza:
Szegény tengerimalacok.....A gazdájuk pénzkidobásnak tekinti őket.Ilyennek nem való állat.
2010. febr. 27. 16:22
 23/26 A kérdező kommentje:
Én nem sajnáltam 1000ft-ot értük..
2010. febr. 27. 16:54
 24/26 anonim válasza:
én 2500Ft
2010. máj. 15. 12:24
 25/26 anonim ***** válasza:
Sajnálom szegény malacodat :(
2010. aug. 13. 01:27
 26/26 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok híve a pénzért vásárolt állatoknak,mert annyi kóbor és menhelyi állatka van aki gazdára vár:( persze tengerimalacot is lehet ingyen kifogni,de nem mindegy milyet! Az átlagosakat igen,de a szőrnélkülit stb-t soha! max ismerős által,de az nagyon ritka...

Nekem volt egy átlagos, állatkereskedésben kapható malackám Lucky,1800ftért vettem őt,pár éve,de szegény meghalt már:(

Eldöntöttem hogy ha veszek másikat akkor szőrtelent fogok,ez az idő most jött el:) éppen ma vettem egyet 9000ft-ért! elég húzós az ára,de megéri,annyira aranyos,kis bababőre van:))

Persze minden állat aranyos,ki ígyki úgy,de kell a változatosság:D szőrös már volt,most szőrnélkülim van:P

Ne pénzért add! Rád fog maradni és nem fogsz tudni velük annyit foglalkozni amennyit megérdemelnek!:(

Nekem hörcsögeim szaporodtak el,már volt 12db... pénzért megsem fordult a fejemben eladni,és ingyen sem vitte senki:( így rámmaradt mind! nagyon szerettem őket,de nem tudtam minddel egyesével foglalkozni:( nekik és nekem sem volt jó,sajnos már csak 1db él:(

2010. szept. 3. 00:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!