Mennyi pénzt dobnál ki egy tengerimalacért?
Hogy mi van? 1. Abszolút nem pénzkidobás a tengerimalac!
2. havonta 10 000 ft-be jönnek nekem, az első malackát+felszerelését kaptam ajándékba!
Mi 1000 forintért vettük egy állatkereskedésben, de fél év múlva ezerért már 2-t adtak volna, csak vigyük. Ketrecünk volt otthon (előtte papagájaink voltak, az utolsó 18 éve volt nálunk, mikor elpusztult), és átalakítottuk a ketrecet. Csak kaját vettünk neki, meg itatót, úgyhogy kb. 2500-ba volt a coci. Szénát tudunk neki ingyen szerezni (falun lakunk), gyümölcsöt is csak télen veszünk neki, mert nyáron terem itthon.
Igazából nem tudom, hogy gondolod a kérdést. Neked vannak és el szeretnéd adni? Vagy venni szeretnél? Ha leírnád ezt is, könnyebb lenne válaszolni.
1. Szerintem nem pénz kidobás!
2. pénzkidobás az, ha veszel egy doboz cigit és elszívod az kb olyan mintha fognál (mondjuk) 1000ft. és öngyújtóval elégetnéd.
1000ft ért vettem egy állat kereskedésben amelyik terhes volt. igy lett 1 hónap múlva 3 malac azaz 3000ft és így spóroltam rajtuk, mivel nem kelett vennem még malacot.
majd születnek,és azokat akarom eladni.a neten láttam 100.000 ft-osat is,de annyiért biztos hogy nem adom.
olyan 1000-vagy max 4000 ft-ért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!