Help! A hörcsögöm tegnap éjjel kiszökött a ketrecből! Hogyan tudnám megtalálni?
Illatos zöldséget tégy be a ketrecbe.
Az én kis rosszaságomnál az illatos uborkaszelet volt a nyerő, bárhová elment érte :)
Figyeld a ketrecet, pár percen belül bent lesz.
Ugyan, feltalálják magukat a vakarcsok :)
Kell neki egy kis idő amíg megszokja nálad, lesz nemulass ha ilyen kis szökős :D
Mindenesetre félteni nem kell, amíg nincs vízközelben.
Én minden nap kiengedtem a törpehörit sétálni, jókat lehetett játszani vele :)
Ilyen amerikai konyhás lakásunk van, egybekötve a nappalival ugye.
Elkóricált a höri, mosogatni kezdtem. Kéttálcás mosogató, tele vízzel, egy ilyen könnyű kis műanyag tálacska lebegett a vízen.
Nem fogjátok elhinni de a hörimnek csónakázni támadt kedve :D
Szépen beugrott a tálkába, reflexből kaptam ki belőle mikor kezdett süllyedni, még ő volt felháborodva hogy vizes lett a feneke :D
Hihetetlenül édes volt ahogy ott csücsült a kis csónakjában, soha nem fogom elfelejteni :))
Persze ha nem lettem volna ott, csúnya vége lett volna a dolognak, a fémtálcás mosogatóból nem tudott volna kimászni...
De tényleg, tapasztalat :) Ha nincs ilyen veszélyforrás a közelben, nem kell félteni a vakarcsot.
Esetleg szerezz be élvefogó egércsapdát, és tegyél bele valami illatosabb kaját, amit szeret.
Ilyesmire gondoltam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!