A nyulak (törpenyuszim van) éjjel vagy nappal fialnak?
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 19:01
1/7 Hillen válasza:
Hát,ezt nagyon nem tudom,mert igaz,hogy van nyuszim és lány,de nem akarjuk felpároztatni.Szerintem akkor fial,amikor rá jön.Ez nem csak az embereknél van így,hanem az állatoknál is.Minden állatnál.De előre bocsánat,ha hülyeséget mondtam.
2/7 anonim válasza:
Ilyen nincs hogy emlős éjjel vagy nappal szül.Amikor megindul.
3/7 anonim válasza:
Általában éjjel, de a szobában tartott törpenyuszik, akik szoros kapcsolatban állnak a gazdijukkal, sokszor nappal. Legalábbis ezt olvastam, és az én nyuszikáim mindig éjjel fialtak, bár csak egy törpe, a többi házi.
4/7 anonim válasza:
Az előttem szólónak van igaza. Én tenyésztő vagyok, legtöbbször este fialnak, legalábbis sötétben. De ha nappal beindul akkor nappal, de ez általában kézhez szokott nyusziknál. Nekem azt is hagyják, hogy végignézzem :) Nagyon érdekes és izgi! :)
5/7 anonim válasza:
Az tényleg érdekes lehet:) Az enyém elbújt, aztán később, még jól el is temette őket, úgy kellett kiásnom a bódéjából hogy meg tudjam nézni őket, teljesen elfalazta. jajj de édesek volak(L
6/7 beretyo válasza:
Mindegy mikor fial a nyul, ha nem vagy otthon 24 oran keresztul es nem figyeled egesz ido alatt az ausztral ordogot, akkor nem fogod latni a szulest. A kis nyulakat semmi esetre se erintsd meg! Nem tudom mennyire lehet megszeliditeni a nyulakat, de jobb nem osszezavarni az anyanyulat a te szagoddal!
7/7 anonim válasza:
Ha éjjel,ha nappal,legjobb ,ha közben maszturbálsz egy hangyányit,te ökör!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!