Hányszor adtok a törpenyuszinak 1 nap kaját és mennyit?
Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 18:17
1/8 anonim válasza:
Nekem házinyuszim volt... reggel kapott kaját, meg nap közben sokszor... krumplihéj,kafiolszár(a kedvence:D) , meg minden ami zöldség és nem kell...(adhatsz neki szárazkenyeretis,de csak szárazat!) Jó gondozást:D!
2/8 anonim válasza:
megint én vok, nyúltápból meg én vajasdobozban adtam neki a negyedéig megtöltve :D ja, és cseréld a vizét naponta többször:D
3/8 anonim válasza:
Vizet azt reggel,délben,este kap frisset főleg ilyen melegbe.
Széna egész nap előtte van úgy egy maroknyi és folyamatosan kap frisset.(abból sokat ehet)
Almát reggel,délben,este két szeletet.(Imádja).Répát reggel,este ,mert az annyira nem szereti.Vitaminok,zab,kukorica egy kis tálkában egész napelőtte vannak.Tápot kb. 20 szemet kap naponta, mer az nagyon hízlal.Remélem nem hagytam ki semmit.Salátát,füvet,karfiolt meg ilyeneket sose kap mivel egy törpenyuszinak az annyira nem ajánlott,mert könnyen felpuffadhat.
4/8 anonim válasza:
20:49es vagyok.Száraz kenyeret egy kis szeletet szokot kapni.Van az a szeletelt kenyér annak a harmadát.
5/8 anonim válasza:
Amúgy jól döntesz ha nyuszit tartasz,mert nekem ez a második nyuszim és nagyon nagyon barátságos.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:9 énis nagyon imádom a nyuszimat nagyon édes :) főleg amikor az orrával tologatja a nagy labdát:D
2009. aug. 29. 10:41
7/8 anonim válasza:
A tiéd is szokott labdázni?Mert az enyém is meg ugrál rajta.
8/8 A kérdező kommentje:
enyém böködi az orrával meg kaparja:D
2009. aug. 30. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!