Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi lesz akkor ha a hörim...

Mi lesz akkor ha a hörim bolhás de én nme kezeltetem vagy kezelem azaz nme teszek vele semmit?

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerinted? A bolhák úgy lecsapolják, hogy csontsovány lesz, ráadásul szenvedni fog, ahogy más állat is szenved a bolhák miatt. Miért nem akarod kezeltetni? Ennyit megtehetnél a szerencsétlen kis állatért, hiszen ő csak tőled függ! Tönkretennéd az életét?
2009. aug. 28. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
ha semmi kezelést nem kap, akkor egy idő után nagyon elszaporodnak rajta, és elpusztul.
2009. aug. 28. 15:29
 3/5 A kérdező kommentje:

jajj d ehogyis!Én fogom kezeltetni csak nme tudom most ezekben a napokban de szóval még azért egy hétig várhat ugye?? és már vagy 1-2 hete észrevettem és most derült ki h bolha...ezek a kis fekete pontok a bőr alatt

ugye ez bolha??

2009. aug. 28. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
kis fekete pontok a nőr alatt? a bolha egy élősködő vérszívó élőlény, ami a bőr felszínén fordul elő. hogy látod te azt, hogy milyen színű a bőre alatt levő dolog? vidd el állatorvoshoz..
2009. aug. 29. 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Mellesleg mi a rák az a "höri"??? Van ilyen állat? Vagy nehezedre esne kinyögni a nevét?
2009. szept. 3. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!