Törpenyuszinak kopik a szőre, mit tegyek? Lent.
2 lehetőség van: 1.beteg
2. Az oroszlánfejű és sörényes, hosszabb szőrű nyusziknál ez sokszor ilyen. Konkrétan a fültövet és a nyakat szokták nekem is mondani, általában semmi baja. Ha atkás akkor foltokban hiányzik a szőre. De hogy pont ezt a 2 helyet említed, nekem elég gyanús, hogy semmi baja :) De biztos ami biztos vidd másik állatorvoshoz.
Olyan dokihoz vidd, amelyik nem csak atkát látott már, de nyulat is! :D
Ahol írod, ott mindnek ritkább a bundája.
Az atkát viszont kezelnie kellett volna, ha van! Ha nincs, akkor meg azt mondani, hogy nincs...
Nekem ugyanez a gondom, szóról szóra! :) Voltunk orvosnál, nekem is azt mondta, hogy nagy eséllyel atkás, és bekente valami kencével a kikopott részt.
Na, addig nem vakarózott, onnantól 2 napig valami borzalmasan... Azt mondta (telefonon) az orvos, hogy valószínűleg rosszul reagált a szervezete, és ha nem múlik a vakarózás, vigyük vissza. Most már sokkal jobb a helyzet, nyugodtabb is, és (szerintem) normális mértékben vakarózik. Az enyém is teljesen életvidám, aranyos, de azért kicsit aggasztó ez a kikopott rész...
Vigyem vissza orvoshoz?
Látom, hogy nálad ez már egy bő éve volt probléma, megoldódott azóta? Ha igen, hogyan?
Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!