Meddig elég 2.5 kg táp 1 törpenyuszinak?
Ja, a sok zöldségtől meg fosni fog....
50-80 grammot kell neki adni belőle. Értelemszerűen így 31 és 50 nap közötti időtartam alatt fogy el.
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még:).
Második, nem szándékozom neki sok tápot adni, tudom, hogy az alap a széna, így aztán főleg elég lesz egy jó darabig.
Ja igen, még 1 kérdés. A Cuni Pro vagy a Complete a jobb fajta, melyiket javasolnátok? Olvasgattam itt a Gyakorin, és végülis ezt a kettőt javasolták többen is, csak éppen az egyik kb. feleannyiba kerül, mint a másik(legalábbis ahol én néztem)....
Úgy tervezem, hogy Halywood kajával keverném, ezt is itt olvastam, szimpatikus megoldás:)
A nyúlfogorvosok a Completet javasolják. :)
És attól semmije se zsírosodik.
A pro is nagyon jó, csak nem elégé koptatja a hátsó fogakat.
Mindkettő fitnesz, fűalapú kaja.
Attól függ, mire van szüksége a nyuszidnak. Ahogy láttam, a Pro az olcsóbb, akkor próbálkozz azzal. Én Completetel etetem főleg a nyulam, mert a hátsó foga kicsit nagyobb, mint kellene, de nem kell vágni belőle. A Nature és a Re-Balance is jók. A Nature nem préselt rudacskákból, hanem mindenféle gezemicéből áll, és emiatt szerintem túl sok része megy porrá, amit a nyúl nem eszik meg, ezért nem annyira gazdaságos, de mindenképpen feldobja az egyhangú étkezést, ha néha erre váltunk, vagy keverünk. A Re-Balance idősebb, kevéssé mozgékony és kövér nyulaknak való.
A tápokat szerintem elsőre ne keverd össze, mert nem tudhatod, melyiket fogja egyátalán megenni a nyuszkó. Ráadásul nálunk a Halywoodtól is hasmenéses volt, ahogyan bármitől, ami olcsó. Mi nyulunk a sokezer forintos Versele Laga tápokra esküszik. XD Fene az ízlését! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!