Meddig elég 2.5 kg táp 1 törpenyuszinak?
Figyelt kérdés
A Versele-laga Cuni Complete-t néztem ki, arra lennék kíváncsi, hogy mennyi idő alatt fogyna el ennyi kaja kb.? Azt tudom, hogy kb. mennyit kell neki adni belőle, de megbecsülni, (főleg látatlanban, netről rendelném) nem tudom, hogy meddig tartana.2012. nov. 8. 12:07
11/12 anonim válasza:
Nekem egy 500 gr-os táp picit több, mint egy hónapig elég, úgyhogy ha úgy számolunk, akkor a 2,5 kg-os táp az 5 hónapig elég kell, hogy legyen :) Nekünk pont most fogyott el a Pro táp. Nem volt rossz, csak nagyon nagy szemekből állt, így nem bírtam eltalálni sosem az optimális adagot. Többet kapott, mint kellett volna és emiatt picit meg is hízott. Nem bírtam megállapítani, hogy mennyi kell neki, pedig mérleggel néztem gr-ra pontosan, hogy az előző tápjához képest ebből mennyit kéne neki adnom, hogy ugyanaz a mennyiség legyen.. Most vettem Complete-t, bár ez drágább, de szerintem jobb :) Meg a másik jó az a Halywood, azt is nagyon szeretjük :)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, sok jó dolgot írtatok! Lehet, hogy kicsit nagy feneket kerítek ennek a dolognak, de nagyon szeretném mindenből a legjobbat adni majd neki:D.
2012. nov. 8. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!