Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Most akkor mi a jobb nyuszinál...

Most akkor mi a jobb nyuszinál? Ha ivartalanítva van, vagy ha nem?

Figyelt kérdés

Ha nincs vele semmi baj,nincsenek idegesítő dolgai az ivarosság miatt.

A legjobbat akarom neki és rettegek attól,hogy valami baj lesz műtét közben.

Sok ilyenről lehetett hallani...

Bak nyuszi.

2012. dec. 27. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Neked mi a jobb ha el kell menned egy műtétre, vagy ha nem?

És te még könnyebb helyzetben is vagy, mert veled közlik előtte mi fog történni. De szegény nyuszinak fogalma sincs róla. Soha nem fogja elfelejteni.

2012. dec. 27. 12:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Na igen,csak olvasni ilyet,hogy tovább élhet,betegségeket lehet megelőzni vele stb.
2012. dec. 27. 13:14
 3/9 bratzillaz válasza:
Ha vad vagy visszahúzódó és nem ragaszkodó akkor ajánlott.Az orvosok tudják,hogy mit kell csinálni 0,1 % hogy baj lesz.Ha barátságos akkor nem feltétlenül kell.
2012. dec. 27. 15:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Ő barátságos és ragaszkodó nagyon.:)
2012. dec. 27. 15:07
 5/9 anonim ***** válasza:
1: neked mi a jobb, ha megműtenek altatásban és utána pár napig lábadozol, de másfélszer tovább élhetsz egészségesen, vagy ha valószínűleg meghalsz rákban?
2012. dec. 27. 15:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze sajnálom szegény nyuszit én is, ha meg kell műteni, de szerintem ez a kevésbé rossz.
2012. dec. 27. 15:25
 7/9 anonim ***** válasza:

De képzeld kicsit jobban magadat a helyzetébe.

Fogalma sincs róla hogy mi történik, de tudni fogja hogy csináltak vele valamit. Te hogy éreznéd magad ha akaratod ellenére elaltatva megműtenének úgy hogy fogalmad sincs róla mit csináltak, de tudod hogy csináltak valamit?

2012. dec. 27. 16:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha megbetegszik, akkor sem tudja, mi történik vele, és szerintem az rosszabb. A kisbaba sem tudja, mi történik, amikor oltásra viszik, csak azt, hogy fáj és sír, mégis az ő érdekében van. De mindenki maga dönti el, hogy megműtteti-e vagy nem.
2012. dec. 27. 16:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nem pörög tőle nagyon, akkor nagyobb a műtéti kockázat, mint a betegség kialakulásának valószínűsége. Egy nősténynél más a helyzet, mert ő lehet pl. álvemhes, ami is ritka. Nekem másfél éves bak nyuszim van és én is nagyon dilemmáztam, hogy mi lenne a jobb..de a dokink is azt javasolta, hogy, ha nem ivarzik nagyon erősen, akkor inkább ne műtsük.
2013. febr. 7. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!