Tengerimalacnak miket kell venni?
Milyen játékokat?
És sztetek elég egy db tengerimalacnak egy 25 literes terrárium?

Nem elég. Egy tengerimalacnak legalább egy 80cm-1m x 50cm-es ketrec kell, vagy terrárium. Azt olvastam, a ketrec jobb, mert a terráriumból nem lát ki, és sokkal vadabb lesz. (Állítólag nem lát át az üvegen.) Elég drágán lehet venni, 10-15 ezer forint. Játék nem kell neki, egy itató kell, egy-két etetőtál, esetleg ház, de nem mindenki szokott.
Itt tudsz utánaolvasni, meg vannak ingyen elvihető malackák, van, amihez ketrecet is adnak.
Mindenképpen olvass utána sokat, mielőtt veszel egy állatot!

a legjobb a ketrec,mert az szellőzik!!ház az mindenképp kell!!etető,iató.itatónak elég valami kis játék csésze etetőnek meg valmi játék tál vagy ilyesmi!!én játéknak W.C.papír gurigát adtam!!azon át tudnak bújni és a fogukat is tudják vele koptatni!!;-)
És az interneten lehet rendelni ilyen játékokat pórázt w.c.-t.Én a petnet trixy internetes oldalon rendeltem jó áron játékokat,pórázt,w.c.-t meg ilyesmiket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!