Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi lehet a Tengerimalacom baja?

Fraser6 kérdése:

Mi lehet a Tengerimalacom baja?

Figyelt kérdés
A tengerimalacom Benjamin bőrén van néhány seb mint ha megütötte volna magát. Lehet h beverte a háza bejáratába mikor ugrált? A nyakán a hátán vannak ezek. De ezektől eltekintve teljesen jól van szóval eszik iszik rendesen, beszélget ugrándozik játszik. Mit csináljak a sebekkel (3-4 db) ?

2012. dec. 9. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha csak beveri magát a házba, azt jó eséllyel nem veszed észre, mert a szőre eltakarja. Akkora sérülést, ami a szőrt is leszedi, nem szedhet össze egy ketrecen belül magában. Valószínűb, hogy valamilyen élősködő vagy bőrbetegség van a háttérben, de akkor dokihoz kell vinni.
2012. dec. 9. 15:26
 2/3 A kérdező kommentje:
A Szőre teljesen eltakarja a sebeket csak mikor simogattam akkor éreztem hogy van ott valami. és széthúztam a szőrt és akkor láttam, hogy sebes egyébként nem lehet észrevenni ha nem keresem a sebet.
2012. dec. 10. 05:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor valóban lehetséges, hogy csak seb. Betadinnal letörölheted neki, ehhez fültisztító pálcika megfelelő. Figyeld, ha nem múlik, akkor doki.

Viszont ha olyan éles részek vannak, amiken így meg tudja sebezni magát, akkor valami felszerelés-cserén el kéne gondolkodni, mert ez nagyon nem jó így.

2012. dec. 10. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!