Van egy tengerimalacom sokszor kijön a házából és elkezdugrálni meg csóválja a fejét mi baja lehet?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 21:02
1/2 anonim válasza:
Ha a malacka ugrál,akkor örül valaminek, pl. friss alom, gyümölcs, zöldség, vagy csak a gazdija hangja. Ezért nem kell aggódni, csak akkor lehet gond, ha levert, hasmenése van, nem eszik, nem iszik. Ugrálhat számára ijesztő hangoktól, zörejektől is! Szerintem nála semmi gond nincs!
2/2 dorinna00 válasza:
Ha ugrál boldog! Az enyém is mindig ezt csinálja ha tiszta almot kap, friss gyümivel. Ma reggel cseréltem ki a helyét és ugyan ezt csinálta, ugrabugrált, még így is, hogy 45 napos vemhes! XD XD
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!